Hermia Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2011 lycanthropy bir şizofreni hastalığıymış sanırım bir arkadaşıma bu teşhisi koydular ama fazla kaynak bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Bende merak edip baktım . . . . Acaba arkadaşın kendini kurt adam mı zannediyor ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 evet çoğu yerde kurda dönüşme kendini kurt sanma yazıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Ne tür bir bilgi istiyorsun? Doktordan gerekli bilgiyi almadınız mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hermia Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 evet arkadaşım kndi kndine birşeyler uyduruyor ve benide kndisiinden zannediyor. doktordan tıbbi bilgilerin hepsini aldım ama sadece tanım ve belirti olarak ne yapmam gerekiyor bilemedim bazen form değiştirdiğini idda ediyor :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Ne yapman gerektiğini de doktora sorsaydın keşke. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Bu bahsi geçen hastalık sadece bir fenomen.Yani arkadaşın kurt adama dönüştüğünü iddia ediyor ve doktor da bunu onaylıyor mu ? Hangi doktor bu merak ettim. Ya da yüksek ihtimal sen yanlış anlamış olmalısın.Arkadaşın bunu iddia edebilir.Bu onun hasta olduğunu da gösterir ama hastalık adı bu değildir.Bu yalnızca bir fenomen.Belki de ilgi çekmeye çalışıyor sadece arkadaşın ki yaş aralığı ufak ise muhtemelen ilgi istiyor sadece. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Dönüştüğünü iddia ediyor ama doktor inanmıyorsa zaten o zaman kişiye hastasın der. İnansa niye hastasın desin. İnansa olur böyle dönüşümler deyip yollar. Nasıl inansın ki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hermia Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 hastalığın adı buymuş bi şizofren türüymüş arkadaşım 29 yaşında pekde ufak sayılmaz aslında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Evet yaşı da bayağı varmış.Acil şifalar diliyorum arkadaşın için.Umarım kısa amanda toparlar.Ama bu bir fenomen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Bu bir fenomen derken ne demek istediğini anlamadım. Bir de ekleyeyim şizofreni tedavi edilmiyor bastırılıyor sadece. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 efsanelerde kurda ya da başka bir hayvana dönüşme olayı yine bu isimle anılıyor, boynuzsuz fenomenle bunu kastetti sanırım. ama aynı zamanda kendisinin bir hayvana dönüştüğünü söyleyen hastalar da tıpta bu isimle anılıyor yani bu davranış bozukluğunun ismide bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hermia Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 peki teşekkürler :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Sana kurt adamlar hakkında araştırma yapmanı tavsiye ederim ya bu hastalık çok yaygın yada her milletten yalancı insanlar kurt adamlara dair bir sürü metinler yazıp durdu.Türklerde bile itbarak var araştır.Belki bana deli saçması diyeceksiniz ama ben çatıdan çatıya atlayan bir şey gördüğümden beri inanıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 http://www.gnoxis.com/turlerin-karisimi-varliklar-ve-donusum-49617.html Bazı cevapları bulabilirsin burdan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.