JrPeacH Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2011 Telekinezi yeteneğim olup olmadığımı öğrenebilirim ? Eğer yeteneğim varsa nasıl geliştirebilirim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Telekinezi metodlarından birini uygulamaya çalış. Bu "yetenekler" aslında herkeste vardır. Sadece yapabilmeye yatkınlık değişir. Biri ilk gün yapar,başka biri daha fazla gün sonra... Yapabilmeye başladığında tekrar yaz buraya. Yapamayıp sıkılırsan da sen yetenek yok dersin,ben yeterince inanıp düzgün uygulamamış derim. Seçim senin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JrPeacH Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 en kolay telekinezi metodu hangisi anlatır mısın ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 bi zahmet araştırıver forum ayaklarınızın altına serili Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Telekinezi yeteneğim olup olmadığımı öğrenebilirim ? Eğer yeteneğim varsa nasıl geliştirebilirim ? Telekinezi Gözlerinin önünde forum da telekinezi bölümü var konuları oku araştır . Hazıra konma. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Daha Telekinezi bölümündeki başlıklara bakıp okumaya üşeniyorsun, çalışma metodlarını nasıl yapacaksın acaba.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JrPeacH Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 araştırmaya üşenmiyorum sadece sizin bildiğiniz kolay bi metod var mı onu soruyorum ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 http://www.gnoxis.com/telekinezi-hakkinda-sorulariniz-ve-deneyimleriniz-2978.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar