Jump to content

Her gece rüyadan sonra evin farklı bir köşesinde uyanyorum.

Orropise

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar her göce gördüğüm bir rüyadan sonra mutfak banyo salon balkon vb kesimlerde uyanyorum kesinlikle uyurgezer değilim ama kafayı yicem kimseye anlatmadım deli sanarlar diye.Dün gece mesela çok farklı bir boyutta gördüm kendimi uzay boslugunda ilerliyordum ters cevrilmiş bir deniz düşünün sular havada siz yerdesiniz ama dökülmüyor tam suya dokunacagim sırada salon köşesinde uyandım odadan cıkmıs olamam sandalye koymustum düzeni bozulurdu yardım edin !

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bence bir doktora git. bir çeşit uyku problemi yaşıyor olabilirsin. önce bilinen şeylerde aramak gerekir cevabı. bir uyku merkezine falan git. önce kesinlikle bizle bir ilgisi yok cevabını al sonra paranormal birşey olup olmadığını düşün. aksi taktirde çözülebilecek,kontrol altına alınabilecek bir sağlık sorunun varsa bile geç kalmış olursun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...