Orropise Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2011 Arkadaşlar her göce gördüğüm bir rüyadan sonra mutfak banyo salon balkon vb kesimlerde uyanyorum kesinlikle uyurgezer değilim ama kafayı yicem kimseye anlatmadım deli sanarlar diye.Dün gece mesela çok farklı bir boyutta gördüm kendimi uzay boslugunda ilerliyordum ters cevrilmiş bir deniz düşünün sular havada siz yerdesiniz ama dökülmüyor tam suya dokunacagim sırada salon köşesinde uyandım odadan cıkmıs olamam sandalye koymustum düzeni bozulurdu yardım edin ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lzp Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 astral seyehat yapıyorsun ama farkında olmadan sanırım :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orropise Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Farkında olmadan yapsam bile dönüşte yatağımda olmam gerekmez mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lzp Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 ruhun çıktığında başka biri yönetiyordur belki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erosss Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım ruhunun çıktığında başka birisinin yönetme ihtimali olduğunu düşünmüyorum.Bence gece kendini kamera ile kaydet ve uyandığında izle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 astralle falan ilgisi yok bildiğin uyurgezerlik bu.nasıl emin olabiliyorsun ki uyurgezer olmadığına? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melekim Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 uyurgezer olduğunu zannetmiyorum çünkü birinde uyanman lazım...evde senden başka kimse yokmu durumu izleyebilecek biri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 bence bir doktora git. bir çeşit uyku problemi yaşıyor olabilirsin. önce bilinen şeylerde aramak gerekir cevabı. bir uyku merkezine falan git. önce kesinlikle bizle bir ilgisi yok cevabını al sonra paranormal birşey olup olmadığını düşün. aksi taktirde çözülebilecek,kontrol altına alınabilecek bir sağlık sorunun varsa bile geç kalmış olursun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2011 kameraya çekip kaydetmek en mantıklı fikir bencede ben olsam öyle yapardım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sgaby Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 uyurgezer diyorsunuz ama odasından çıksaydı sandalyenin düzeni bozulurdu engeli geçerek nasıl salona ulaştı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orropise Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Kamera deneyini deneyeceğim .Uyku problemim yok kafamı yastıga koydummu sabaha kadar uyurum evde tek değilim fakat 3.33 e rastgeliyor kaç seferdir. 3.30 ya da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 vücut saati diye bir şey var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angelofdeath Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Hep aynı saatte uyanmanla ilgili aşağıdaki linke bakabilirsin; http://www.gnoxis.com/melekler-sayilarla-size-mesaj-yolluyor-36882.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Divine Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Uyur gezer olmadığına eminmisin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Hep aynı saatte uyanmanla ilgili aşağıdaki linke bakabilirsin; http://www.gnoxis.com/melekler-sayilarla-size-mesaj-yolluyor-36882.html Alakası yok. Uyanma tamamen biyolojik saatle alakalıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Divine Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Uyumakta tamamen bir adaptasyon işidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Divine Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 İnsan uyurkende vücud biyolojik faaliyetlerine devam eder kaslar uyurkende çalışır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnaraneSleith Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 kapını kilitle ve kapının altından aile bireylerinden birine ver sabah açsınlar kapıyı bak bakalım bi yere gidebiliyomusun.benim kararımca uyur gezersin.kapını kilitlemeyi denemelisin bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AkuJuk Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Kendini kameraya alman güzel olur. Eğer hiçbirşey işe yaramıosa kendini yatağa bağla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jellypoonpuffy Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 gerçekten ilginç ama hemen doğa üstü olaya bağlama bence belki gerçekten uyu gezersin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sunasu Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2011 antalyada mı ne öyle bir ev varmış :rofl:uyanan başka yerde buluyomuş kendini tuvalet vs :rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eris Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2011 Kamera iyi fikirmiş, birşey kaydedersen siteye koyarsın bizde izler yorum yaparız paranormal activity =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.