burrc Oluşturma zamanı: Mayıs 26, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 26, 2011 Merhaba Arkadaşlar eğitimim gereği İsveçce öğrenmem lazım.Bu yüzden bana linkini verebileceğiniz herhangi bir eğitim seti var mı? Türkçe olması lazım.. E-kitap ta olabilir.yeter ki yararlı 0'dan başlamamı sağlayacak bşr kaynak olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2011 Şu an ilk aklıma gelen ve aradığın kaynakları bulabileceğin ve sana önerebileceğim D&R mağzalarından dilediğin her dile ait eğitim kaynaklarını edine bilirsin . Veya 15 dil eğitimi içeren eğitim setini burda link paylaşımı ve telif hakkı dolayısı ile paylaşamadığımdan pm den özel atabilirim .İsteyen diğer arkadaşlarda yazabilirler linkler elimde mevcut Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.