kemalosz Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2011 öncelikle herkese merhaba.bugün astral seyahat denemesi yaparken kendimi tamamen serbest bıraktığım bi anda gözümün önünde bi adam resmi belirdi ve yok oldu anlık bişeydi o anda zil çaldı kapıya babam gitti bende sesleri dinliodm ve kapıda bi adam vardı sizce bu telepati miydi?değilse neydi sadece bi tesadüf müydü? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Durugörüye daha uygun ama aynı adam mıydı gördüğün? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemalosz Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 kapıya bakmadım sadece gözümün önünde bi adam belirdi ve geçti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 O zaman sezgilerin işlemiş. Bir adamın geleceğini hissetmişsin. Tesadüf diye bir şeye inanıyorsan tesadüf de diyebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemalosz Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 hiç bişeyin tesadüf olmadığına inanıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemalosz Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 astral seyahat denemelerini bırakmıştım yaklasık 4-5 gündür yapıorum ama hep uyuya kalıorm oda ayrı bişey bu sıralar çok oluo böyle şeyler sanki bişey bana işaret verio sürekli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 işaret falan değil sadece sezgi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemalosz Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 iste sezgi işareti sezgilerim su sıralar showtime yapıo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemalosz Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2011 admin mod biriniz su konuyu silsin iyice saçmalıcam yoksa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.