sabrina Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2011 Şu an üç senedir birlikte olduğum sevgilimi yıllar önce iki kere rüyamda görmüştüm.Ayrıca dedemin ölüceğini de rüyamda görmüştüm ve bir keresinde rüyamda değişik dik sarpların olduğu bir yerde yürüdüğümü görmüştüm.Yıllar sonra google earth den öylesine resimlere bakarken rüyamda gördüğüm yerin tıpa tıp, fotokopi gibi olan bir yer keşfettim Norveç'te.Hiç çakra açma girişimlerine de girmedim ya da öyle bir isteğimde olmadı.Doğuştan gelen duru görü yetenekleri olabiliyor mu? Ayrıca çoğu zaman çevremde gezen gölge şeklinde varlıklarda görüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Doğutan gelen bır yetenek olablır Değerlendır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Ailede var gibi bizim ama Dedemin öldüğünü tam olarak göremedim.Teyzemin cafe açılışı vardı.O gece rüyamda dedemin kurban kestiğini gördüm dükkanın önünde.Kan tüm dükkana doldu ve dedemin üstünü kapladı.Kan rüyanın bozulması anlamına gelirmiş.Sonuç olarak dedem öldü.O öldükten 3 ay sonrada dükkan borçla kapandı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Evet,geleceği görmüşsün. Her insanda zaten doğal olarak bulunan bu "yetenek"ler, bazı insanlarda böyle belirginleşebilir. Bir yatkınlığa sahipsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Duru Görü olarak görmüyorum ben rüyaları.Haberci rüyalardır bana göre bu gördüklerin.Tabiyiki kişisel görüşüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Evet rüyada olunca durugörü olmuyor. Haberci rüya ya da paralel evrenlerle bağlantılı oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 rüyaların gizemli bir dili var benim hala çözemediğim siz çözmüşsünüzki rüyanızı gördükten sonra dedenizin öleceğini vs görmüşsünüz.. Bu bana göre başarıdır umarım geliştirirsiniz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Yok hayır bilmiyordum.Ertesi gün rüyamda kan gördüm diye anlattım kan rüyanın bozulmasıdır dedi annem 4 ay sonra dedem öldü ondan üç ay sonrada cafe kapandı borçla.şimdiki sevgilimide güllerle dolu bir bahçede gördüm yıllar önce.Ona sarıldım ve ağladım rüyamda.Garip. Dedem kalp hastasıydı dık dık fenalaşır hastaneye kaldırılırdı.Normaldi bu.O gün işte aradılar hastanede diye.Sessizce bir odaya girip ağlamaya başladım allahım onu alma diye.Ne alaka bilmiyorum.Transa girmiştim sanki.O gün öldü işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.