TheImpure Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2011 Evet arkadaşlar telekinezi ile aynıdır fakat daha tehlikelidir.Elektrikle oynuyoruz 1.Adım Cisimlerin elektronlarını görmeye çalışın.Akan elektriği,demirin içindeki elektronları görmeye çalışın.2 gün böyle çalışın. 2.Adım Psi wheel yapıyoruz.Altında limon olması gerek.Elektrik kaynağı olması lazım.Kağıdın elektronlarını görmeye çalışıyoruz.Ve aynı anda limondaki elektriksel enerjiyide kullanıyoruz.Fazla oynaması önemli değil önemli olan kuzey,güney olması 3.Adım Basit bir elektrik devresi kuruyoruz.Ve kendimizi elektrik gibi düşünüyoruz.Gücümüzü arttırarak ışığın gücünü arttırıyoruz. Buraya kadar elektriğe hükmetme.Şimdi üretmeye geldi: 4.Adım Psi ball'ı bilmeyen yoktur.Onun biraz benzerini yapacağız.Toprak elektron havuzu gibidir.Ordan elektron çekmeye çalışıyoruz.İlk başta her kinezide olduğu gibi olmayacak.Ama bir kaç defa denedikten sonra olacak.Bu arada dikkat elektrik çarpabilir. 5.Adım Bir arkadaşımızı veya diğer elimizi kullanacağız. 4.adımı uygulayın.Sonra arkadaşınızın eline/diğer elinize sürekli elektrik akımı yollamaya çalışın.İlk denemede olduysa oldu olmazsa fazla zorlamayın. 6.Adım Basit bir devre kuruyoruz.Ama pil yerine biz varız.Ampülü yakmaya çalışıyoruz. 7.Adım Elektro ball yapıyoruz. 4.Adımdaki gibi uygulayın.Ayaklardaki enerjiyi gövdeye ordanda 2 ye ayırarak ellere verin.Elektriksel alan hissetiğiniz anda yalıtkan bir yere fırlatın.Ne olur ne olmaz. 8.Adım Artık aletlere temas kurmadan çalıştırmaya çalışıyoruz. Alıntı değildir.Hatta arkadaşlar bana pikaçu lakabını taktılar . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Pikaçu, bu tekniklerin hiçbiri sana ait değil. Zaten aşırı özet geçmişsin, telekinezi yapmak isteyene "hareket ettirdiğini düşün,hareket eder. 2. adım: şimdi de buzu hareket ettir." kıvamında olmuş. Uğraşıp yazdığın için teşekkürler ama madem yaptın bir iyilik, keşke kendine aitmiş gibi göstereceğine birebir alıntılasaydın diye düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2011 Güzel olmuş teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.