KemStruo Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2011 foto makinem olmadığı için gördüğüm bir çok ufoyubelgeleyemiyorum görenler ve resmini çekebilenler bu konu altında yayınlayabilir benzer konu bulamadım varsa siliniz lütfen o konunun linkini verdikten sonra tabiki şuan konyada hava bulutlu ve bulut şeklinde ufolar görülüyor havaya dikkatli bakılırsa tabiki 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Bosna'da da görünür mü ki? Bakıyorum sadece bulut var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Parlak bişey gördüm ama ufomu bilmiyorum.Bir anda bir şey parladı ve her yer bembeyaz oldu.Didimde balkondaydım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Ben 2 tane yanyana gecerken gordum sans eserı marketten cıktıktan sonra bulutların arasında 2 sı hızla gectı kayboldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 ben çocukken görmüştüm 3 tane ışık yan yanaydı şu şekilde --------------- -----a--a----- ---- --a------- --------------- ardından döndü biraz dolaştı ve bir anda turuncu bir flaş patlamısı şeklinde yok oldu heryer aydınlanmıştı bir anda içeri girip bizimkilere sordum şimşek çaktı demişlerdi bende devamını getirmedim cocuk diye inanmazlardı cünki =\ ama şimdi turuncu ve çok parlak bir şekilde çakmıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
99waytodie Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Edirnedeyken gördüm. Art arda. Turuncu ışıklar gibi, önce biri geldi, belli bir noktaya kadar geldi, durdu. yavaş yavaş söndü. Sonra arkasından gelen diğeri de aynısını yaptı. Böyle böyle 4 tanesi gelip aynısını yaptı. 5. de geldiğinde önce bir daire çizdi havada sonra o da söndü. Şaşırmıştım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemalosz Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 ben gördüğümün ufo olup olmadığımdan pek emin değilim geceydi, köydeydik ve yıldızlara bakıyorduk bi ışık hareket ediyordu sonra ışığı azaldı görünmiycek kadar sonra birden çok şiddetli bi şekilde parladı ve ışık yok oldu.bi hava olayıda olabilir blmiyorm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Ben görmüştüm. Sonra forumda "hemen balkona çıkın UFO görüyorum" adında bir başlık açmıştım. Ashtar_Sheran dürbünle sahile inmişti. Fakat UFO değil uçurtmaymış. Veletler ışık bağlamışlar gecenin bir vakti İşin ilginci Manisa ve Antalya'daki arkadaşlarımın "evet biz de görüyoruz" demesiydi Fakat o ışıklı uçurtmayı izlerken bir de 3 ışıklı üçgen bir cisim görmüştüm epey hızlıydı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Ben görmüştüm. Sonra forumda "hemen balkona çıkın UFO görüyorum" adında bir başlık açmıştım. Ashtar_Sheran dürbünle sahile inmişti. Fakat UFO değil uçurtmaymış. Veletler ışık bağlamışlar gecenin bir vakti İşin ilginci Manisa ve Antalya'daki arkadaşlarımın "evet biz de görüyoruz" demesiydi Fakat o ışıklı uçurtmayı izlerken bir de 3 ışıklı üçgen bir cisim görmüştüm epey hızlıydı. Hatırlıyorum , yazdı. Uçak yanılsamalarından başka birşey görememiştim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 31.5.2011 saat 21:45 yağmursonrası eve giderken bulutları inceliyordum normal gibiydi sonra bi ışık gördüm2sn öcne orda yoktu bi süre ilerledi sonra ikiye ayrılıp yok oldular ve bu arada bulut şeklinde ki ufolar hakkında ne düşünüyorsunuz bilmek isterim günde 2-3 defa görüyorum ve aniden kayboluyorlar ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Ben de konya'dayım, ben niye göremiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 bilmiyorum bakış açısı olabilir ben olan bi değişikliği anında fark etttiğim içinde olabilir az önce sigara içmeye çıktığımdada gördüm mesela hızlı bi şekilde zig zag çizerek kayboldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 güzel ve mutlu günümde bir keresinde istanbulda güngörendeyken çok tuhaf bir bulut görmüştüm ne olduğunu anlayamadım oldukça korkmuştuk herkezi çağırdık herkez gördü bulut böyle uzaylı kafası gibiydi büyük başlı bir kuru kafaydı ve önünde elleri vardı sanki aşşayı izliyor gibi çok korkutucuydu ve hala tüylerim ürperiyor gözleri ağzı elleri böyle bir ulutun rasgele olmasına imkan vermiyorum olamaz !!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Ben Hatay ilinde yaşıyorum. Bunu daha önce anlattım mı hatırlamıyorum ama yazacağım. Mersin/Kapızlı'ya okulca sözde kampa gitmiştik. Ama sadece ismi kamptı, yani giden varsa bilir oranın nasıl olduğunu. Sıra sıra, hemen hemen U düzenini alan (2 yıl olduğu için biraz yanlış olabilir ) birtakım 2 katlı bloklar vardı, orada kalıyorduk. Balkon geniş bir alana bakıyordu. İlk gün olduğu için de ben dahil bazıları uyumadı. Sabaha karşı 3:30 gibiydi. Güneş doğmamıştı doğal olarak. Ve yıldızları balkondan rahatça seyredebiliyorduk. (ben ve oda arkadaşlarımdan 2'si) Yan odada da 2 arkadaşım balkonda oturuyordu. Gökyüzüne bakıyorduk. Birden hareket eden bir cisim dikkatimizi çekti. Bu cisim için ilk önce "bu saatte uçağın ne işi var?" falan dedik ama yanıp sönen ışık falan hiç yoktu. O yüzden de "uydudur" dedik. Bir anda bir cisim daha hareketlendi. Gerçekten şaşırdık. Sonra bu cisimler yavaşladılar ve durdular. Sonra havada daireler çizerek hareket ettiler, sayıları arttı, 6 tane falan olmuşlardı, öyle hatırlıyorum. Bunlar yaklaşık 30 dk. boyunca bunlara devam ettiler. Hiçbir pozitif his yoktu içimde, ve arkadaşlarımın da.. Sadece korku hissettim, titremeye başladım korkudan. Hepimiz.. Sonra saat 4'e doğru bunlar yavaşladılar ve bazıları kayboldu ortadan. Sonunda tek bir tane kaldı. Gökyüzünde, sadece bir yıldız gibi duruyordu. Ama gün çok çok hafif de olsa aydınlandığından (saat 4:30'a geliyordu sanırım) yıldızların çoğu görünmüyordu. Biz birbirimize baktık, hepsinin gözünün içindeki korkuyu ve heyecanı gördüm. Sadece 2 saniyelik bir bakıştı bu. Sonra kafamızı gökyüzüne çevirdik, o cisim de kaybolmuştu. 5'imiz de şahit olduk bu olaylara. Ben ve oda arkadaşlarım sabah 1-2 kişiye söyledik ve klasik tepkiyi aldık: "saçmalamayın"... Bu yüzden de başka kimseye anlatmadık çevremizden. Onlar zaten fazla ilgili değillerdi, bu yüzden artık fazla hatırlamıyorlar. Olaylar böyle işte... Tekrar dönmek isterdim o zamana.. Biraz daha bilgiyle izlerdim en azından, biraz daha dikkatle... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doxi Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Yaşımı tam olarak hatırlamıyorum eskişehir e ziyarete gitmiştim.gece Ekmek almaya gittiğimi hatırlıyorum. Eve gelirken boş bir arazi vardı. Yukarıdan bir şey gerçekten süzülerek geldi ve indi oraya. İnanamadım abi bunu yazarken bile tüylerim diken diken oluyor. Sonra içinden 2 kişi kapıdan baktı. Önümdeki çöp varillerinin arkasına saklanmıştım. Baktığımda bana doğru geliyorlardı. Hemen eve gittim koşarak. Kapıyı çaldım.Açmadılar Çok korkmuştum. Geç açıldı kapı annem diğer odadaydı. Sonra annem ne oldu diye sordu. Bir şey yok dedim. Neyse yattım uyudum. Sabah merak ettim olayın olduğu araziye gittim.Gözlerime inanamadım. İniş yaptığı yerde ciddi bir şekilde siyahlık vardı. Kömür dökmüşler sanki yanık ve siyahtı.Daha sonrasında aieme ve arkadaşlarıma anlattığımda alay konusu oldum. Bende anlatmayı kestim sizinle paylaşıyorum. Teşekkür ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2011 yalan sölemiyecem ama dragosta uçan üçgenimsi siyah bir cisim gördüm hemde vaya net arkadaşımla bakakaldık tam sınıfa millet bakın diyecektimki müdür yardımcımız girip herkez yerine otursun diye bağırıp kızım perdeleri kapatırmısın dedi ama ben perdenin arasından izledim başta durdu sonra yavaşça kartala doğru yöneldi ve kayboldu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2011 ramazan da gördüğüm cisi ramazanda sahurdan sonra sigara içmeye çıktığımda parlak bir cisim hızla yere indi ve etrafdali köpekler havlamaya başladım olay aksarayın bir köyünde oldu aynı cismi konyadada görenler var üst komşum ve karşı binadaki komşum görmüşler _____________ zaman zaman görüyorum bakıyorum ordalar hareket ediyorlar gözümü kapatıp açtığımda yok oluyorlar __________ son olarak az önce sigara içerken gördüm kızıl bir cisim bastıya doğru hızla kayarak ilerledi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dxwr Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 küçükken bu konularla çok ilgileniyoduk 3 kişiydik falan defterlerimiz vardı 5 defter falan bitirmiştik cinlerle vs şeylerle çok ilgileniyoduk ayinler yapmaya çalışıyoduk falan yatıya kaldığımızda elimize fener alıp camdan bakar ufo varmı bakınırdık ufo gibi bişey görmüştük ama emin değiliz hala bilmiyoruz daire şeklinde parlak bişeydi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 böyle yakından bir tane görsem bi tane taş atsam başka bişey istemiyorm:devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloompelin64 Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 arkadaşlar ufo başka bir ülkeden o ülkeyi izlemek amaçlı kullanılan bir şeydir.uzaydan gelen ufo falan yok yani:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nuuur Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Balıkesir ve bigadiç ilçesi arasında dayımın çiftlik gibi bi yeri vardır ben 8-9 yasında falandım. 3kız kuzen 5de erkek kuzen çiftliğin biraz ıssız bir yerinde oynuyorduk salıncak vs vardı dayımın oğullarından ikisi cinlerle ilgili bizi korkutmuşlardı çok fazla hatırlamıyorum ama biz kaçıyorduk eve doğru bahçenin ışıkları yanıp sönüyordu sonra yatsı ezanı okundu yanılmıyorsam 5dk falan yolda toplandık yürümeye basladık tepede 3tane renkli ışık üçgen biçiminde görmüştük çok çok fazla hatırlayamıyorum ki zaten aramızda büyük olanların (12-14 yaşındakiler) hepsi 2-3 yıl sonra olayı unutmuşlardı. Benim yaşımda bi kuzenim daha vardı o da hatırlıyor hayal mayal. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
la luna Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 ben de geçen gün bir şey gördüm. hava açık bulutsuzdu, güneş gözlüğü gözümdeyken gökyüzünde bi hareket gördüm ve o anda daha iyi göreyim diye gözlüğü çıkarttım, ama çıplak gözle göremedim.artık nedir bilemiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.