ErSt_QuEr Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2006 (düzenlendi) http://www.youtube.com/watch?v=kQbLGkmIiNw helal olsun todo es posible Mart 19, 2010 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuck Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2006 acaba neden kimse dirseğini yalayamıyo biraz saçma bi soru ama merak ediyorum..bende uğraşcam yalıcam dirseğimi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kukla Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 ben çhoookkk denedim ama olmadı olmayınca olmuyo işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 ya bu çok ilginç hakikaten ve şööle bişi varki bu videoyu izleyenlerin hepsi dirseğini yalamaya çalışacaktır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 Bi kutu içine büzüşmeyide denesinler o halde....oda yapılabiliyor biliyorsun ki: ))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2006 ehe doğru..ama onun için bi kaç kişi lazım..yani bi kaç deli manyakk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 hatta bakın burdamış yani insanlardan bazıları dirseklerini yalayabiliyomuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 ben hiç denemedim ,denemem de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 valla kollarım çok uzuan denesemde yapamam kolumun uzunluğu 96 cm yalanmıyo tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 Ayağının altını yalayabilen varmı ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 ben bi sefer elime basmıstım,sayılır mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2006 bayağı kabiliyetlisiniz ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 heheh..nasıl eline basıyosun kaç metre elin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 çok da keyif alıyor arkadaş. axcd eline basmayı nasıl becerdin? Bunu yaparken neler hissettin? Acı varmıydııı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemlikorsan19 Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2006 ya bunu yapmaya calısırken kolumu sakatlıyodum az kalsın ama ilginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Güldüm sabah sabah İspanyollar eklemiş galiba ... Yazık türkçe bilmiyo garipler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2006 komik:D bi insan durup duruken neden dırseğini yalamak istesin ki:devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jenk Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2007 adamın dili mi uzun dirseğimi kısa anlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2007 ıyyyy:laugh: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Ben çocukken bi kere yalamıştım dirseğimi. Ama aynı pozisyonu bi daha yakalamak mümkün değil. Tutup dirseğimi ağzıma götürerek yapmamıştım çünkü. Canım sıkılınca taşın üstünde yani halıyı kaldırıp hareketler yapardım sırt üstü uzanıp dönerdim felan oyun işte eğleniyodum kendi kendime. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 yaladuım yalaadııııııııııım yuppi marifetmiş gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 aferin istiyo bunlar aferin.. .. bravo.. gelsin turkiye ye maas baglayalim.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Düşününce İnsanın Kolunu yalamasından daha komik bişey...Var mı ki?Zuhahha çok komik yav:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.