sabrina Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2011 Şöyle bir durum var ki insanların çevresinde saydam bir katman gibi Auraları görebiliyorum.Hafif parlaklıkta renkleri de var ve bu her insanda farklı.Asıl şaşırmam kendiminkini görmem de oldu.Gözlerimi kapatıp ellerimi göz hizasında kaldırdım ve ellerimi gördüm.Gözlerim açıkmış gibi.Altın sarısı bir renkte parlıyordu.Çok şaşırmıştım.İnsanlarda en çok parladıkları yerler eller, omuz bölgesi bir de -ilginç gelicek ama- burun. Şimdi sorum şu.Ben aklımı mı kaybettim yoksa gerçekten böyle bir yeteneğe mi sahibim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Severus9 Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 3.Göz diyelim geçelim ? Evet bana göre 3.Göz'ün iyi bir şekilde çalışıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Auraları görebiliyor muyum diye sormuşsun. Sonra aura görüyorum deyip sonra tekrar görüyor muyum diye sormuşsun. Anlam veredim buna.. Gözler kapatılarak aura görülmeye çalışılmaz ki. Kapatınca etrafını göremezken aurayı nasıl göreceksin? Bence önce aura ile ilgili bir kaç konu oku. Sitede teknikler de var, onları dene. Aura nedir nasıldır yazıları da var, deneyimlerinle karşılaştır. Ben bu tezat dolu yazıya sağlıklı yorum yapamam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Şaşırdım dedim zaten kendiminkini gördüğümde.Normalde mat renkte yarı saydamlar.Gördüğüme inanıyorum ama karasız kaldım ondan yazdım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
White Fear Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Gözlerini kapatarak 3.göz ile görebilirsin yoksa gözlerini kapatarak aura görmek imkansız olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Gözlerini kapatarak 3.göz ile görebilirsin yoksa gözlerini kapatarak aura görmek imkansız olur. Gözlerin açıkken de görebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Olay şu ki üçüncü gözüm fena halde açık heralde ama açmak için hiç bir çabada bulunmadım.Eğer bu konularda kendimi geliştirirsem neler yapabilrim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 kendi auranı aynaya bakarak görebilirsin.bunun nesi tuhaf?başkalarınınkini görebiliyorsan kendini de görmen gayet normal. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Gözlerim kapalıyken görmem ve aşırı parlak görmem şaşırttı beni diyorum.Aynaya bakmama gerek yok.Ellerime bakıncada görüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
White Fear Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Gözlerin açıkken de görebilirsin. Boynuzsuzgeyikler afedersin ben kendimi anlatamadım yani ben demek istediğim gözlerimi kapattığımda... diyorya yani burda gördüğün 3.göz dür demek istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Boynuzsuzgeyikler afedersin ben kendimi anlatamadım yani ben demek istediğim gözlerimi kapattığımda... diyorya yani burda gördüğün 3.göz dür demek istedim O zaman ben yanlış anlamışım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
White Fear Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 :):) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rigel Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Bugün aura görme alıştırması yaptım . Auraya benzer şeyler gördüm ama aura mı değil mi bilemiyorum sanırım göz yanılması ? İlk önce beyaz duvarın önüne bir kırmızı bir mavi kitap ve yeşil bir bitki koydum . Odaklanınca kırmızı kitabın yeşil mavi kitabın sarı yeşil bitkinin turuncu aurasını gördüm . Ama gözümü hareket ettirince auralaer da hareket etti sabit kalmadı . Bu göz yanılması mı yoksa başarılı bir şekilde aura gördüm mü ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lacrimose Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Bugün aura görme alıştırması yaptım . Auraya benzer şeyler gördüm ama aura mı değil mi bilemiyorum sanırım göz yanılması ? İlk önce beyaz duvarın önüne bir kırmızı bir mavi kitap ve yeşil bir bitki koydum . Odaklanınca kırmızı kitabın yeşil mavi kitabın sarı yeşil bitkinin turuncu aurasını gördüm . Ama gözümü hareket ettirince auralaer da hareket etti sabit kalmadı . Bu göz yanılması mı yoksa başarılı bir şekilde aura gördüm mü ? Eğer başka yere baktığında gördüğün "auralar" da hareket ediyorsa göz yanılmasıdır bence, sonuçta her canlının aurası kendi etrafında kalırr diye biliyorum. Kesin birşey söyleyemem tabi, denemeye devam edip kendini geliştirerek durumun ne olduğunu farketmen senin için en iyi sonuç olacaktır yine de Iyi forumlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rigel Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Malesef göz yanılmasıymış internetten araştırdım . Neyse artık bir dahaki sefere size de iyi forumlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
simlasevval Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 gördüğün saydam tabaka aura değil auranın alt katmanı olan esir bedendir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rigel Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 gördüğün saydam tabaka aura değil auranın alt katmanı olan esir bedendir. Emin misin ? Ben emin değilim çünkü bir şeye uzun süre odaklanıp başka bir yere baktığımızda bir süre gölge tonunda görünmeye devam eder ve benim bildiğim kadarıyla bu göz yanılması oluyor . Aynı şeyden mi bahsediyoruz ? Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
simlasevval Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 Emin misin ? Ben emin değilim çünkü bir şeye uzun süre odaklanıp başka bir yere baktığımızda bir süre gölge tonunda görünmeye devam eder ve benim bildiğim kadarıyla bu göz yanılması oluyor . Aynı şeyden mi bahsediyoruz ? Teşekkürler şöyle ki Lobsang Rampa nın bir kitabında okudum yani öyle kafamdan konuşmuyorum Esir (eterik) bedeni şöyle tanımlayabiliriz. İnsan beyni nasıl elektrik üretiyorsa, damarların içerisindeki akan kan da bu kimyasalları ,metalik zerrecikleri ve suyu taşıdığı için , bedenin kendisi de elektirik üretir. kan bilindiği gibi çoğunlukla sudur.Tüm beden elektrikle kaplıdır. Esir, insan bedenini çevreleyen manyetik alandır. Yani bu , auranın "çekirdeğinin" habercisidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rigel Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 şöyle ki Lobsang Rampa nın bir kitabında okudum yani öyle kafamdan konuşmuyorum Esir (eterik) bedeni şöyle tanımlayabiliriz. İnsan beyni nasıl elektrik üretiyorsa, damarların içerisindeki akan kan da bu kimyasalları ,metalik zerrecikleri ve suyu taşıdığı için , bedenin kendisi de elektirik üretir. kan bilindiği gibi çoğunlukla sudur.Tüm beden elektrikle kaplıdır. Esir, insan bedenini çevreleyen manyetik alandır. Yani bu , auranın "çekirdeğinin" habercisidir. Gördüklerimin hepsi eterik beden değildi ama eterik bedeni gördüğümden eminim sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.