Airplanes Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2011 Sadece merak ediyorum, bana da anlatıldığı için daha da bir merak uyandı içimde. Babannem büyü işleriyle çok uğraşırdı, kendim de biliyorum daha 3 sene öncesine kadar evde gazeteye yazılmış sözler çıktı. Eski bir gazete. Her neyse bu annem yeni gelinken, büyü falan yapıyordu anneme. Bir keresinde babannemin eşini iç çamaşırlarıyla tuvalette bulmuşlar. Daha sonra ablam küçükken o eve gitmiyordu, annemin kucağında falan ağlıyormuş, yerde bir şeyler gördüğünü söylüyormuş. Şu an kendisi ( babaannem ) vefat etti, uzun zaman oluyor. O evde halam kalıyor, ve ciddiyim ev yeteri kadar korkunç. Büyü bu kadar tehlikeli mi ? ve o ev sizce güvenilir midir ? Yaptığı büyülerde daha örnek verebilirim; annemlerin yatak odasına girip bir şeyler serpmiş, camın dibinde çürük yumurta bulduk, içi açılmış vs. bir şeyler var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 bunu biz bilemeyiz.babaannen o eve bir şey yapmış mı ya da başkalarına yaptığı büyüleri o evde mi yapmış bunların hiçbirini bilmiyoruz sonuçta. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
White Fear Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Konu başlığını yanlış açmışsın konuya geldiğimizde ise büyünün niyetine göre değişir zararları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Sadece merak ediyorum, bana da anlatıldığı için daha da bir merak uyandı içimde. Babannem büyü işleriyle çok uğraşırdı, kendim de biliyorum daha 3 sene öncesine kadar evde gazeteye yazılmış sözler çıktı. Eski bir gazete. Her neyse bu annem yeni gelinken, büyü falan yapıyordu anneme. Bir keresinde babannemin eşini iç çamaşırlarıyla tuvalette bulmuşlar. Daha sonra ablam küçükken o eve gitmiyordu, annemin kucağında falan ağlıyormuş, yerde bir şeyler gördüğünü söylüyormuş. Şu an kendisi ( babaannem ) vefat etti, uzun zaman oluyor. O evde halam kalıyor, ve ciddiyim ev yeteri kadar korkunç. Büyü bu kadar tehlikeli mi ? ve o ev sizce güvenilir midir ? Yaptığı büyülerde daha örnek verebilirim; annemlerin yatak odasına girip bir şeyler serpmiş, camın dibinde çürük yumurta bulduk, içi açılmış vs. bir şeyler var. Bu tür insanlar çevremde (ve muhtemelern sizlerinde çevresinde) bolca var. Basit büyünün negatif tesirleriyle genelde uğraşırlar. Evleri ayırmak, kabuslar gördürmek, aileyi birbirine katmak, öldürmek, acı çektirmek gibi çeşitli büyüleri yapıyorlar. Bu tür negatif tesirli büyüler üzerine yoğunlaşmış kişilerin yaptıkları mekana bu negatif tesir ve niyetler zamanla sinmeye başlar. Böylece o ev, hoş olmayan bir enerjiye sahip olur. Evler, içlerinde yaşayan kişilerin enerjileriyle yüklenirler. Eğer o evde mutlu ve huzurlu bir aile varsa, ev huzurlu bir enerjiye sahip olur, eğer delirmiş bir kiş ivarsa, evin enerjisi çok fazla irite edici ve rahatsız edicidir. Eğer evde enerji çalışmaları yapan varsa aynı şekilde ev majikal bir nitelik kazanır. Bu çalışmalar çok fazla olduğunda ise varlıkların mesken yerleri haline gelebilir. (zira burada ki bu enerji yoğunluğu onlar için ilgi çekicidir.) Babaanneniz dediğiniz gibi kara büyülerle uğraştıysa o ev kesinlikle güvenli değildir. İlk olarak bol miktarda parazit varlık olabilir (negatif tesir ve düşüncelerin yoğunlaşarak bir varlık formuna dönüşmesi. özellikle bu tür basit büyü ile uğraşanlar defetme, arındırma ya da belli başlı bazı iler iseviye çalışmaları bilmedikleri için evler tekinsiz bir hale gelebilir.) Ya da babaannenizden kalmış cin denilen formlar bulunabilir. Öte taraftan eve yaptığı büyüler mevcut olabilir. En önemlisi yaptığı büyülerin enerjisel yansımaları eve sinmiştir. (Bir de eğer o evde acı çekerek öldüyse, yaydığı travmatik enerjinin de tesiri olabilir.) Zaten birçoğumuz bir eve girdiğimizde ortamın enerjisini çok rahat algılarız. Ev bizi ya boğar, ya huzur verir ya da dediğin gibi içsel bir korkuya-endişeye nedne olur. Bu tür durumlarda ev için önce defetme ritüelleri, sonra arındırma çalışmaları yapılmalı. Mümkünse badana yapılmalı (Enerjiyi tazeler) ve olabildiğnce o kişiye ait eşyalar evden uzaklaştırılmalıdır. Eğer ev arındırılmazsa, belli bir süre sonra, berekette eksilme, kişide bunalımlar ve içsel sıkıntılar, hoş olmayan rüyalar-kabuslar, negatif duygu ve düşünceler, paranoyalar başlayabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
White Fear Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Bu tür insanlar çevremde (ve muhtemelern sizlerinde çevresinde) bolca var. Basit büyünün negatif tesirleriyle genelde uğraşırlar. Evleri ayırmak, kabuslar gördürmek, aileyi birbirine katmak, öldürmek, acı çektirmek gibi çeşitli büyüleri yapıyorlar. Bu tür negatif tesirli büyüler üzerine yoğunlaşmış kişilerin yaptıkları mekana bu negatif tesir ve niyetler zamanla sinmeye başlar. Böylece o ev, hoş olmayan bir enerjiye sahip olur. Evler, içlerinde yaşayan kişilerin enerjileriyle yüklenirler. Eğer o evde mutlu ve huzurlu bir aile varsa, ev huzurlu bir enerjiye sahip olur, eğer delirmiş bir kiş ivarsa, evin enerjisi çok fazla irite edici ve rahatsız edicidir. Eğer evde enerji çalışmaları yapan varsa aynı şekilde ev majikal bir nitelik kazanır. Bu çalışmalar çok fazla olduğunda ise varlıkların mesken yerleri haline gelebilir. (zira burada ki bu enerji yoğunluğu onlar için ilgi çekicidir.) Babaanneniz dediğiniz gibi kara büyülerle uğraştıysa o ev kesinlikle güvenli değildir. İlk olarak bol miktarda parazit varlık olabilir (negatif tesir ve düşüncelerin yoğunlaşarak bir varlık formuna dönüşmesi. özellikle bu tür basit büyü ile uğraşanlar defetme, arındırma ya da belli başlı bazı iler iseviye çalışmaları bilmedikleri için evler tekinsiz bir hale gelebilir.) Ya da babaannenizden kalmış cin denilen formlar bulunabilir. Öte taraftan eve yaptığı büyüler mevcut olabilir. En önemlisi yaptığı büyülerin enerjisel yansımaları eve sinmiştir. (Bir de eğer o evde acı çekerek öldüyse, yaydığı travmatik enerjinin de tesiri olabilir.) Zaten birçoğumuz bir eve girdiğimizde ortamın enerjisini çok rahat algılarız. Ev bizi ya boğar, ya huzur verir ya da dediğin gibi içsel bir korkuya-endişeye nedne olur. Bu tür durumlarda ev için önce defetme ritüelleri, sonra arındırma çalışmaları yapılmalı. Mümkünse badana yapılmalı (Enerjiyi tazeler) ve olabildiğnce o kişiye ait eşyalar evden uzaklaştırılmalıdır. Eğer ev arındırılmazsa, belli bir süre sonra, berekette eksilme, kişide bunalımlar ve içsel sıkıntılar, hoş olmayan rüyalar-kabuslar, negatif duygu ve düşünceler, paranoyalar başlayabilir. Teşekkür ederim bunu bilmiyordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uranos Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 ya bende bir şey sorucam.. ben aşık etme buyusu güzellik buyusu falan yapıcam odamda.. ne gibi bi etkisi olur enerjisi olur? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 böyle bir soru soruyosan bence yapma. büyü sanıldığı kadar basit bir olgu değil,her büyünün bir karşılığı her çıkan enerjinin evrene bir etkisi vardır. ilk olarak bunları tam olarak araştırmanı daha sonrasında tekrar düşünmeni öneririm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.