Severus9 Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2011 Arkadaşlar !. Bir kolyeyi bir yüzüğü veyahutta herhangi bir nesneyi bizim hertürlü iyiliğimiz için Tılsım yapabiliceğimiz bir ritüel varmıdır ? Birde meditasyonda ileri seviye olmadığım için söylüyorum yapamayacağım bişi olarak görüyorum. Ama inanıyorum ki Bir Tılsım oluşucak. Bana negatif düşüncelerden kötü ruhların def ediminde yardım edicek. Açıklarsanız sevinirim. Konuya hakim olan arkadaşlardan cevap bekliyorum. Saygılar.. İyi forumlar diliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Peki ama hangi element hangi şekil vs vs ? Gümüşçuden aldığın senin için Anlamı olan bir eşya mi yoksa kendin tılsım mi yapmak istiyorsun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Severus9 Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yakında bu konuyla(Varlık Çağırımı ) ilgilenen arkadaşlarla bir varlık , ruh çağırıcaz. Kuvars , Ametist taşı olan bir yüzük , kolye almayı düşünüyordum.Onu güçlendirmek için böyle bir şey yazma gereği duydum.Fakat dediğiniz üzere Kendin mi tılsım yapmak istiyorsun ? sorusu gerçekten ilgimi çekti. Bana yakın olan hep yanımda taşıdığım bir bilekliğim mesela. ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 bilekliğini tam olarak tarif edersen nasıl birşey olduğunu belki yardımcı olurum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Severus9 Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Bileklik nasıl tarif edilir ki şimdi Deniyim. yaklaşık 6 cm enine genişliği var. İp tarzı bişi değil. ( Ancak bu kadar oluyo kusuruma bakmazsın umarım ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
merak Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 bir gümüş yüzüğüm var ve ben onun bana şans getirmesini istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 yapımında kullanılan madde üzerindeki şekil renk vs vs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Severus9 Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Renk siyah - kırmızı - sarı . plastik. hmm. yüzük ilgimi çekti ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bitter Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 sana tavsiyem cok fazla bilgin yoksa tılsım yapımnda sadece kendi enerjinle programlamandır.cunku majıkal çalışmalar tecrube ister.ama dedigim gibi kendi enerjinle proramlayabilirsin.ilk once objen her neyse onu arındırman lazım.dogal taşsa 12 saat topraga göm,daha sonra 3-5 dk akan suyun altında yıka ardından 15 dk güneşte bekleterek yükle.sol eline al ve agzına yaklastırarak 7 defa :......(taşın herneyse) kristalinin ya da taşının bütünün en yüksek hayrı için bundan sonra sadece benim için çalışmasına ve beni korumasına niyet ediyorum,de.bir süre daha sol elinde tutarak taşa sevgini ver.taşına 10 günde bir aynı işlemi yapman gerekir.bu dogal taş içindi.diger materyaller içinse ilk once yine materyali arındırman lazım.bunun içinde sol eline al sag elinden beyaz bir ısık cıktıgını imgele ve sol elindeki materyalin uzerinde gezdir.daha sonra yine ayn sekilde 7 defa....mesela:bu gümüş yüzügün bütünün en yüksek hayrına benim için çalışmasına ve beni korumasına niyet ediyorum,bütünün ve benim en yüksek hayrım için,de. dedigim gibi majıkal deneyim yoksa ya da benim gibi buna cesaretiniz yoksa:) cunku cok emek isteyen zaman isteyen bir yol,evrenin enerjilerine bu sekilde kanal olabilirsiniz.niyet cok güclü bir enerji ama hissetmek cok onemli,bir defa kalpten niyet ettiginiz zaman süreç baslyor zaten.birde çapalama var zamanla o yüzügün ya da tasın sizi koruduguna inanırsanız bu bilinçaltınıza yerleşirse,sizi gercektende korıcaktır.bazı objelere ugur yukleriz bilirsiniz.ugurlu yüzügüm,ugurlu anahtarlıgım vs gibi..bunuda oyle düşünün.çapalama;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Severus9 Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 dedigim gibi majıkal deneyim yoksa ya da benim gibi buna cesaretiniz yoksa:) cunku cok emek isteyen zaman isteyen bir yol,evrenin enerjilerine bu sekilde kanal olabilirsiniz. İlk önce açıklayıcı bir cevap yazdığınız için teşekkür ediyorum elinize sağlık Yukarıda alıntı yaptığım yeri biraz daha açarsanız sevinirim pek anlıyamadımda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bitter Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 sigiller,özel enerji tasıyan semboller,okumalar(enochian anahtarları gibi) vs...tabi orda yazdıgım tamamen kendi adımaydı hani cesareti olmayan kısmı,çunku okudugum ve anladıgım kadarıyla oldukça deneyim ve birikim istiyo majikal çalışmalar.. ben onun yerine evrenin enerjileri derken tüm enerjiler evrende var zaten biz sadece buna kanal oluyoruz.biz zaten bi enerjiyiz.bunu anlatmak istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yakında bu konuyla(Varlık Çağırımı ) ilgilenen arkadaşlarla bir varlık , ruh çağırıcaz. Kuvars , Ametist taşı olan bir yüzük , kolye almayı düşünüyordum.Onu güçlendirmek için böyle bir şey yazma gereği duydum.Fakat dediğiniz üzere Kendin mi tılsım yapmak istiyorsun ? sorusu gerçekten ilgimi çekti. Bana yakın olan hep yanımda taşıdığım bir bilekliğim mesela. ? Davette ametist taşı bulundur yanında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Severus9 Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Teşekkürler Bitter Boynuzsuzgeyikler daveti yapmakla hata yaparmıyız ? Birçok davet okuduktan sonra karşıma Musallat kavramı çıktı. Gerçekten kötü bişi. Sizin varlık davetleri Demonlar vs. hakkında büyük bir bilgiye sahip olduğunuzu biliyorum. Siz eminim birçok davet gerçekleştirdiniz. Fakat size neden böyle birşey olmadı ? Genelde olan şeyler.. Davet ettik . Musallat oldu. Kafayı yedik ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Teşekkürler Bitter Boynuzsuzgeyikler daveti yapmakla hata yaparmıyız ? Birçok davet okuduktan sonra karşıma Musallat kavramı çıktı. Gerçekten kötü bişi. Sizin varlık davetleri Demonlar vs. hakkında büyük bir bilgiye sahip olduğunuzu biliyorum. Siz eminim birçok davet gerçekleştirdiniz. Fakat size neden böyle birşey olmadı ? Genelde olan şeyler.. Davet ettik . Musallat oldu. Kafayı yedik ? Biz de doğduğumuzda bu deneyimlerle doğmadık Bize de musallat oldu.Gerçekten en büyük korkularımla bile yüzleştim.Çok yakın bir arkadaşım bu yüzden bir süre akıl hastanesinde tedavi gördü.Yani elbette risleri var.Bu yüzden de her zaman diyorum ki korunma yöntemlerini bilmeden davet yapmayın ki benim ve arkadaşlarımın zamanında düştüğümüz durumlara düşmeyin.Çünkü gelen varlığın iyi mi kötü mü olabileceğini bilemezsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Severus9 Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Gerekli ritüeller , korunma yöntemleri , iletişim , Pentagram ( aklıma takıldığı için ) , Musallattan kurtuluş. Bu kavramların sitemizde oluşan bir paylaşımı varmıdır ? Link atarmısınız ? Çok teşekkürler bana cevap verme inceliğini gösterdiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Yani ''maji ve türleri'' ve ''paranormal olaylar'' bir de ''paranormal varlıklar'' bu üç bölümü incele gerekli bilgiler var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Severus9 Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Teşekkürler Kolay gelsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bitter Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Biz de doğduğumuzda bu deneyimlerle doğmadık Bize de musallat oldu.Gerçekten en büyük korkularımla bile yüzleştim.Çok yakın bir arkadaşım bu yüzden bir süre akıl hastanesinde tedavi gördü.Yani elbette risleri var.Bu yüzden de her zaman diyorum ki korunma yöntemlerini bilmeden davet yapmayın ki benim ve arkadaşlarımın zamanında düştüğümüz durumlara düşmeyin.Çünkü gelen varlığın iyi mi kötü mü olabileceğini bilemezsiniz. sevgili severus9 işte bunlardan dolayı sana hiç girmemeni tavsiye ediyorum.daha kolay daha yumusak daha uyum içinde olabilicen enerjiler var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Severus9 Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Onları arıyorum. Işığım ol göster Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bitter Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Onları arıyorum. Işığım ol göster bu sesleniş banamı boynuzsuzgeyikleremi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.