ged Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2011 Adanma rituelini yapmak zorunlumu yapmazsam buyucu olamaz veya buyu yapamammi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pruflas Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 bence (bana kalırsa) forumdaki büyü yapmadan önce büyü diye bi başlık var oraya bakmalısın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 adanma ritüeli olmadan büyü yapabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Forumda adanma ritüeli ile ilgili konu var mı ? Varsa ben neden bulamıyorum? Biri bana pm'den link atabilir mi? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ged Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 o zaman bu rituel niye var niye size buyucugulun kapilarini acar diyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 http://www.gnoxis.com/diger-majikal-gerecler-goetia-41100.html Linkini verdiğim konudaki gibi bazı maikal çalışmalardan ve büyü uygulamalarından önce bu çeşit arınma ritüelleri yapılır.Fakat sıradan bir Ojua tahtası ile davette veya sıradan bir bağlama büyüsü yaparken bunun gibi arınma ritüellerine gerek yoktur.Umarım anlaşılır bir şekilde aktarabilmişimdir kafamdakini. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 (düzenlendi) Adanma rituelini yapmak zorunlumu yapmazsam buyucu olamaz veya buyu yapamammi? eğer cadılık yoluna giriyorsan evet yapmalısın. Yoksa başka türlü büyülerle uğraşacaksan yapmak zorunda değilsin. Adanma ritüeli, bir yola girdiğinin sinyalini evrene vermektir. Kısacası evrene "ben bu yola giriyourm, kendimi bu yola adıyorum" niyetini söylersin ve bundan sonra yola girersin. Eğer bir covena gireceksen adanma ritüelini baş rahip yapar, eğer solitary (yani grupla değil tek başına) çalışıyorsan adanma ritüelini kendi kendine yapmalısın. Ama tavsiyem önce büyü, büyücü, cadılık, ritüel vb.. kavramları tam olarak öğrenmek. Büyücü olmak istiyorsan büyü yaparsın büyücü olmuş olursun... (Gerçi hayatı boyunca büyü yapmadan büyücüm diyen tiplere de denk geliyoruz da ) Bu bir kavramdır. Ama yollara girmek için adanma ritüelleri gereklidir. Sen bir yola mı girmek istiyorsun (cadılık veya wicca gibi pagan kökenli bir dal) yoksa sadece büyü mü yapmak istiyorsun? YAni büyü senin için bir amaç mı yoksa evreni ve doğayı dolayısıyla kendini anlamak için bir araç mı? Bu soruları kendine sorman çok önemli Forumda adanma ritüeli ile ilgili konu var mı ? Varsa ben neden bulamıyorum? Biri bana pm'den link atabilir mi? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ? http://www.gnoxis.com/temel-cadilik-dersleri-2-kisisel-cadilik-inisiyasyonu-22132.html Temmuz 9, 2013 sirius tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ged Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 büyü yapmak isstiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 büyü yapmak isstiyorum büyü yapınca eline ne geçeceğini düşünüyorsn? veya büyüyü nasıl görüyorsun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ged Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 buyu sanki beni kendisine cekiyor cocukkende hep buyulu sihirli cizgifilmler , izlerdim buyuye bakis acimsa ne yaparsan onun sana donecegi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 büyünün izlediğin çizgi filmlerdeki gibi birşey olduğunu düşünmüyorsundur umarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ged Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 ole bisey demedim! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 o kadarını görüyoruz.ama anladığım kadarıyla büyüyle ilgili bilgi ve fikirlerinde büyük boşluklar ondan söyledim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ged Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 o yuzden konu acip bilgi topluyorum kendimi hazir gorunce rituel ve majikal calismalar deneyecgim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.