Justice Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2011 Evet Arkadaşlar Hepimizin hayalinde bir Türkiye planlamasi vardir.Sizlerden İstediğim siz nasil bir Türkiye isterdiniz ? Benim Aklımdaki Türkiye Zenginin Fakiri ezmediği . İçinde magandalarin olmadiği.Yasalar önünde herkezin haklarinin korunduğu.insanlar sokaklara çıkarken ölmekten korkmadığı hür ve özgür bir türkiyedir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 cesmelerden votka aksin biz motor kullananlar için yollar yeniden yapılandırılsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 cesmelerden votka aksin biz motor kullananlar için yollar yeniden yapılandırılsin Ustam Çeşmelerden votka aksa herkez zombie gibi dolanır heralde Ama Güzel Tercih Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Nevermore'a katılmakla beraber bira akmasını da teklif ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avelox Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 tam bağımsız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Dış güçlerin,Aylık zenginler dergilerinde bulunmayacak kadar zengin olan birtakım halindeki insanların,kişilerin geçim kaynağı olmayan.Tüm varlığı ile,Her şeyi ile kendine yetebilen kendi savunma sisteminin tamamını kendi üreten ve önemli bir takım kuruluş,şirketlere sahip bir türkiye istiyorum.Yüksek medeniyetin gereklerinden olan SEVGİ,SAYGI,GÜVEN duygularının ülke içindeki her kesimce önemli kılındığı ve yararlı,doğru bir eğitim sistemine sahip bir türkiye istiyorum.,Yani güçlü bir türkiye istiyorum.Ülkeler,uluslar hakkındaki asıl düşüncem tüm ülkelerin ortadan kalkmasının gerektiğidir.Fakat yine de cevaplamayı istedim.Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Dreamer Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Amerika nın Sömürgesinden ve Emirlerinin Altından çıkmış. Sözde Demokratik Değil gerçek hayata demokrasiyi yerleştirilmiş.Suç ve trafik kazalarının en aza düşürülmüş.Polisin Ögrencilere Şiddet uyğulamadığı.Bağımsızlığına Düşkün bir çeşit Küba Tarzı Bir Türkiye isterdim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 23 nisanda çocukları başkan yapıp sorarlar ya onun gibi oldu çeşmelerden votka yada bira akması ile tam bağımsız bir türkiye aynı seviyede fantastik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zexalon Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 cesmelerden votka aksin biz motor kullananlar için yollar yeniden yapılandırılsin evett olabilir .) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Ütopyam bir Türkiye değil de bütün bir dünya topluluğu olurdu sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Ülke ismini Türkiye İslamik Muz Cumhuriyeti olarak değiştirsek yeter. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Opera yapanlara bağıryor muhamelesi yapmayan bir ülke kısaca sanata saygılı ve sanatın gerçekten değerli olduğunu bilen bir Türkiye isterdim. Ve bağımsız olsun, insanları iyi eğitim alsın. İsterim çünkü halkın yarısında düşünceye dair iz bile yok. İstisnalarla nereye kadar? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faumnach Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 İnsanların birbirine hakaret etmediği,saygı duyduğu,yalansız bir ülke. Olağanüstülüklere gelince kesinlikle cadılar ve vampirler olmalı SAYGI HER ŞEYİN BAŞI ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gnowee Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2011 Borsada tavan yapmış,teknolojide yeni çağ açmış bir ülke istiyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EceLMeriC Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2011 6 ay gunduz , 6 ay gecenin oldugu, gece dilimi yasanirken her yerde sinirsiz eglencenin yasandigi , gunduz dilimi yasanirkende catilarda keskin nisancilarin disari cikanlari avladigi yada birbirlerini avladiklari yer olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.