fcuk the life Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2007 çok güzel bi şarkıdır 1.40 daki girişine tapılır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 iced earth topicinin içindeki video biraz görsel oda izlenmeye deger teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Yok artık yaw ben profilime koyuyorum hemen arkasından konu açıyosunuz aaa isyan ediyorum kardeşim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 rimmon öyle deme bak iced earth topicine süper bi film müzigi olmus.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Üstelik benim profilimdeki klip daha küseeel :p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 zaten senin profile koydugunu eklemiştim ben sen calmıssın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Yok vallaha vampir temalı şarkılar arıyodum youtube'da bunu buldum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2007 kusura bakmayın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fredy1989 Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2008 For true love I shall avenge I defy the creed that damned her.. diye dizesi vardırki orda kopar şarkı süperdir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2008 youtube yasaklanmasaydı o tada erişebilirdik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Iced Earth - I Died For You I can't believe this now This isn't what I planned I lived and died and now I just can't understand With all the love I feel I could never leave you No matter what the cost My soul 's the price to see you Oh how I love you The pain won't go away Oh when I need you You're always so far away I cry for you Leaving myself to blame I died for you I gave up everything The pain was just to much When I finally saw her She's happy and in love In love with my best friend What makes it hurt so bad Is that I love them both And they will never know For love I sold my soul Oh how I love you The pain won't go away Oh when I need you You're always so far away I cry for you Leaving myself to blame I died for you I gave up everything inanamıyorum buna şimdi planmadığım şey değil bu yaşadım, öldüm ve anlayamıyorum sadece hissettiğim tüm sevgiyle asla bırakmazdım onu ne olursa olsun onu görmek ödülüydü ruhumun inanamıyorum buna şimdi planmadığım şey değil bu yaşadım, öldüm ve anlayamıyorum sadece hissettiğim tüm sevgiyle asla bırakmazdım onu ne olursa olsun onu görmek ödülüydü ruhumun nasıl sevdim seni acım dinmeyecek sana ihtiyacım olduğunda hep çok uzaktaydın ağladım senin için suçladım kendimi öldüm senin için bıraktım herşeyi çok fazlaydı acım son gördügümde onu mutlu ve aşk yaşıyordu en iyi arkadasımla aşk yaşıyordu bunu bu kadar çok acıklı yapan çok sevmemdi ikisinide ve asla bilmeyecekler aşk icin ruhumu sattığımı http://img.photobucket.com/albums/v357/CoLeRaa/diedforyou.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Paylaşım için sağol İced earth çok sağlam gruptur hele melankoly ve dracula parçası dinlenesi parçalardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 ilk defa dinledim çok güzel bir parçaydı teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2008 Paylaşım için sağol İced earth çok sağlam gruptur hele melankoly ve dracula parçası dinlenesi parçalardır evet bu şarkılarda çok güzeldir melancoly ile bu parça çok benzer birbirine... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2008 dracula... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2009 emeğine sağlık bende yeri ayrı olan şarkılardan biri.teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2011 ağladığım ender parçalardan çok severim ama yine ağlıcam galiba Iced earth vokali Matthew abimiz gruptan ayrılmış ailevi nedenleri nedeniyle of be ! yıkıldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vgGv96lDKTs Her ne hikmetse bu grup bana doom metal gruplarının yaşattığı hisleri yaşatıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 en güzel şarkısı bence budur. sonra da bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.