Dark Dreamer Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2011 Öncelikle Herkeze merhaba size son zamanlarda sürekli olan bir şeyden bahsetmek istiyorum. Bundan yaklaşık 1 yıl önce telekinezi pyrokinezi dallarina yönelmiştim. ve telekinezi payrokinezi dallarinda çok başarılı sonuclar aldım. Çalışmalarima devam etmekteyim. Ancak Son zamanlarda Tuaf şeyler oluyor. bazi zamanlar belli bir isme veya kişiye odaklandığım zaman gözlerim istek dışı olarak kapanıyor ve kapandığı an o kişinin ne yaptını etrafında ne oldunu görüyorum (tanıdığım kişler genelde) örneğin bi arkadaşım benden bunu yapmamı rica etti ve ben bir gün evde müzik dinlerken aniden gözüm kapandı başımda hafif bir agri ve siziyla birlikte arkadaşımın evini hiç görmemiştim ancak evini içindeki dolaplarin rengine kadar tarif ettim ve diğer gün arkadaşım bahsettim yerlerin resimlerini getirdi ve gerçekten gördüğüm gibiydi ve ailevi bi problemi vardı onun sonucunuda gördüm ve bildirdim aradan 4 saat sonra gerçekleşti sizden ricam bu konuyu ciddiye alıp beni bu olayın ne oldu hakkında aydınlatmanız. Şimdiden Teşekkür ederim. İyi Forumlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Durugörü olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Bazı kişilerde Doğuştan gelen bir durugörü olablır bellı bır yaştan sonra ortaya cıkıyor bazıları bundan kurtulmak ıstıyor bazıları ıse yoluna devam edıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Dreamer Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Bazı kişilerde Doğuştan gelen bir durugörü olablır bellı bır yaştan sonra ortaya cıkıyor bazıları bundan kurtulmak ıstıyor bazıları ıse yoluna devam edıyor Kurtulmak istemedeki sebebi nedir baş ağrılarımı acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Onu ben bılemem ama durugörüden sonra baş agırısı normaldır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Başağrıları değil, bir kere herşeyi bilmek iyi değildir. Birşey olacağını ya da oluyor olduğunu görürsün ve elinden birşey gelemez, bu da inasnı kahreder dolayısıyla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Başağrıları değil, bir kere herşeyi bilmek iyi değildir. Birşey olacağını ya da oluyor olduğunu görürsün ve elinden birşey gelemez, bu da inasnı kahreder dolayısıyla. Katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Dreamer Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Sonuç olarak bu DuruGörümü sizce yani istek dışı oluyor herşey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
White Fear Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Bence duru görü bu yeteneğini geliştirirsen istemli yapabilirsen daha da iyi şeyler yapabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Dreamer Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Bence duru görü bu yeteneğini geliştirirsen istemli yapabilirsen daha da iyi şeyler yapabilirsin. Teşekkür Ederim Dostum Durugörüye Doğru Yöneliyim o halde =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
White Fear Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Önemli değil bu senin tercihin ben seni yönlendirmek istemem sadece tavsiye ederim bu sana kalmış bir şey . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.