Justice Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2011 Arkadaşlar öncelikle bahsettiğim şey şiir ben şiir yazmayida okumayida çok severim pek yetenekli olmasam bile ama hiç bir zaman yeteneksiz olduğum için şiir yazmaktan vazgeçmedim. Sizdem Ricam eğer konuya girerseniz bir kezde siz deneyin belki sizinde içinizde saklı bir şair yatıyordur.isterseniz 1 cümle olsun isterseniz 10 satır yeterki çekinmeden buraya kendinize ait olan bir şiir yazın veya bir söz unutmayın ki kimse sizin yeteneklerinizi küçümseyemez dalğa konusu edemez şimdiden kendine güveni olupta buraya 1 cümle bile yazan arkadaşlara teşekkürü borç bilirim. Başlıyorum. Mavi Mürekkep Korkmadan yazabilirsen şiiri Alirsin eline mavi mürekkepli kalemi Anlarsin aranizdaki dikenli mevziyi Hatiralarin kirletir o saf benliği Gece karanlığa gömülürsün önce Zifiri karanlık gözlerini kör edince Masum zannedersin sana sözverince Nefesin kesilir Aşkı Sol yanında hissedince (justice) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Benim karalama konumda paylaştığım şiirler olacak. Buraya koymayayım da merak edenler gitsin ordan okusun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 rüzgara karşı yürüdü, (çöl,bozkır,sokaklar bedeni ile vardı bir de zamanın sonsuzluğu) durdu zaman zaman.. geri dönmedi. ( "boş ver","gel","vaz geç" sözleri oyun sözcükleri idi ürkek çocukluğunun bilirdi..) "uğursuzluk" dedi yaşanmayan aşklar için (hep bir göz ışığıydı, boynunda taşıyıp da kimsenin göremediği..) yeryüzündeydi.. (mavi onu örten ve "alan" ) oldu.. yapmadan önce zarar vermedi. çığlık attı. hiç utanmadı sesinden. sessizliği,bir başka dili değilse o an ya da tanımı o yerin istemedi. keyifliydi.. (kaç çocuk gördü yüzünü?) ölüm,kendinin olunca ölümdü.. ölmedi. ben şiirden hiç hazzetmem ama nasıl oldu ise bu var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Güzel. Son dizeler Özdemir Asaf'ı andırıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 persephone eline yüreğine sağlık dostum bir kişinin emek verip yarattığı herşey güzeldir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 herşey mümkün ) tşkr. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Uzun zaman önce karalamışdım al bakalım buda benden olsun ~~ Yaşamın Kıyısı ~~ yaşamcıkları sığdırıyorsan mısralarına , yaz gününde okuduğun, kış bahçesiyle için ürperiyorsa çayına dem , cıgarana duman oluyorsa yaşadıkların, aklında sevdiğin, yüreğinde değer verdiğin yaşamına katmak istediğin tüm güzellikleri tatmayı düşlediğin kişi ; değer mi bu zihnindeki rehin aldığı yerlere, seni kahrettiği zamanların yokluğuna değer mi ...??? (Quest Reaper) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Eline Sağlık dostum güzel olmuş devamını bekleriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 aslında kendi şiirini paylaş diye bir başlık hatırlıyorum ama... yine de güzel başlık. cesaretimi toplarsam bir gün bende paylaşabilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Justice Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Bakmıştım ama denk gelemedim dostum en kısa zamanda bekliyorum paylaşmanı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 aslında kendi şiirini paylaş diye bir başlık hatırlıyorum ama... yine de güzel başlık. cesaretimi toplarsam bir gün bende paylaşabilirim İşte burada:) http://www.gnoxis.com/kendi-siirinizi-paylasin-5822.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2011 İşte burada:) http://www.gnoxis.com/kendi-siirinizi-paylasin-5822.html hah evet işte bulmuşsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.