Avelox Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2011 Bu Olay Bir Şekilde Bir Yetenekle Mümkün Olabilirmi..Mesela Astral Seyahatteyken Pararlel Evrenden çıkıp Eskiye Gitmek Gibi...Yada Durugörü Gibi Bir Yetenekle Geçmiş Zamanı Görmek Mümkün Olabilirmi ? Şimdiden Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2011 Durugörü,astral seyahat,rüyalar ve psikometri okumasıyla bu mümkün. Bir de imkansıza yakın da olsa teleportasyonu da katabiliriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2011 Görmeyi vaat eden bir çok uygulama vardır ama gitmek... Paralel evren kuramını da çok yanlış anlamışsınız anladığım kadarıyla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2011 hepsini başardık teleportasyon kaldı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avelox Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Görmeyi vaat eden bir çok uygulama vardır ama gitmek... Paralel evren kuramını da çok yanlış anlamışsınız anladığım kadarıyla. hayır bundan 1 sene önce astral seyahatte paralel evrenle ilgili bir yazı okumuştum..yani ben onun yalancısıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Astral seyahatte zaten dolşatığın evren kendi evrenin zaten.Sadece farklı görüyorsun diye biliyorum fakat geçmişi görmek gibi bir durum söz konusu olmaz onda.Tam olarak bilemem geçmiş yaşam terapisi diye bir şey var.Regresyon terapisi.Bir ona bak istersen.Yine de emin değilim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.