bloodsucker countess Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2010 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2011 My girl, my girl, don't lie to me kızım, kızım yalan söleme bana Tell me where did you sleep last night söyle, dün gece nerede uyudun In the pines, in the pines çamlıkta, çamlıkta Where the sun don't ever shine güneşin asla parlamadığı yerde I would shiver the whole night through soğuktan titrerdim bütün gece My girl, my girl, where will you go kızım, kızım nereye gideceksin I'm going where the cold wind blows soğuk rüzgarların estiği yerlere gidiyorum In the pines, in the pines çamlığa, çamlığa Where the sun don't ever shine güneşin asla parlamadığı yere I would shiver the whole night through soğuktan titrerdim bütün gece Her husband, was a hard working man kocası çalışkan bir adamdı Just about a mile from here burdan yaklaşık 1 mil uzakta His head was found in a driving wheel onun kafası direksiyonda bulundu But his body never was found ama bedeni henüz bulunamadı My girl, my girl, don't lie to me kızım, kızım yalan söyleme bana Tell me where did you sleep last night anlat bana dün nerde uyudun My girl, my girl, where will you go kızım, kızım nereye gideceksin I'm going where the cold wind blows ben soğuk rüzgarların estiği yerlere gidiyorum In the pines, in the pines çamlığa, çamlığa Where the sun don't ever shine güneşin asla parlamadığı yere I would shiver the whole night through soğuktan titrerdim bütün gece My girl, my girl, don't lie to me Tell me where did you sleep last night In the pines, in the pines çamlıkta, çamlıkta Where the sun don't ever shine güneşin asla parlamadığı yerde I would shiver the whole night through soğuktan titrerdim bütün gece In the pines, in the pines çamlıkta, çamlıkta Where the sun don't ever shine güneşin asla parlamadığı yerde I would shiver the whole night through soğuktan titrerdim bütün gece http://www.dailymotion.com/video/x8l1vi_nirvana-where-did-you-sleep-last-ni_music 4:49 daki bakışlara dikkat :woot:Kurt Cobain, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Bu şarkıyı en son 8 sene önce dinledim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iySsm3ntfI0 Nirvananın en sevdiğim şarkısıydı MILK IT I am my own parasite I don't need a host to live We feed off of each other We can share our endorphins Doll steak! Test Meat! Look on the bright side, suicide Lost eyesight I'm on your side Angel left wing, right wing, broken wing Lack of iron and/or sleeping I own my own pet virus I get to pet and name her Her milk is my shit My shit is her milk Doll steak! Test meat! Look on the bright side, suicide Lost eyesight I'm on your side Angel left wing, right wing, broken wing Lack of iron and/or sleeping Doll steak! Test meat! Look on the bright side, suicide Lost eyesight I'm on your side Angel left wing, right wing, broken wing Lack of iron and/or sleeping Protector of the kennel Ecto-plasma, Ecto-skeletal Obituary birthday Your scent is still here in my place of recovery! -------------------- Ben kendimin parazitiyim Yaşamak için rehbere ihtiyacım yok Biz birbirimizi besleriz Asalaklarımızı paylaşabiliriz Oyuncak biftek,deneme eti Parlak tarafa bak ki o intihar Kayıp zihniyet senin tarafındayım Melek sol kanat,sağ kanat,kırık kanat Demir noksanlığı ve/veya uyku Kendi evcil virüsüm var Onu eğitip isim vermeliyim Onun sütü benim bokum Benim b*kum onun sütü Köpek kulübesinin koruyucusu Ekto-plazma Ekto-skeletal Ölümcül doğumgünü Kokun hala burada benim şifa yerimde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neilyoung Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 işte bu ağlatır adamı ama! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 o dönemlerde bu yaşımda olsaydım bir şekilde gider izlerdim bu adamı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neilyoung Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 al sana bir dahi işte. samimi net olduğu gibi yapacağını yapmış ve gitmiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 solup gitmektense yanmak daha iyidir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.