sirius Oluşturma zamanı: Nisan 15, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 15, 2007 (düzenlendi) Arkadaşlar bu başlık altında rüya yorumları yapılacaktır ve rüya paylaşımları ile rüya yorumu isteklerini ayrı konu olarak açmayınız, burada paylaşınız. Rüya yorumu yapmadan veya yaptırmadan önce şu başlıkları okuyunuz: http://www.gnoxis.com/etkili-bir-r%C3%BCya-yorumunun-10-%C5%9Famas%C4%B1-16364.html http://www.gnoxis.com/r%C3%BCya-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fmas%C4%B1nda-ilk-ad%C4%B1mlar-60710.html İkinci olarak kimsenin sizin rüyanız üzerinde hakimiyet kurmasına izin vermeyin. Rüya yorumcuları ve arkadaşlarınız ne tavsiye ederse etsin son kertede rüyalarınızı yorumlayacak ve yorumlardaki enerjileri kabul edecek olan sizsiniz. Tüm yorumların sadece tavsiye olduğunu unutmayın. Üçüncü olarak lütfen çok ama çok hayırlı rüyalarınızı burada paylaşmayın. Hızırlar, tanrılar, ilahlar vs. gibi yüksek varlıkların olduğu ve doğrudan mesajı açık olan, net, yüksek enerjili rüyalar başkalarına anlatılmaz, sır olarak saklanır ki rüyanın verdiği enerji bozulmasın. Ve son olarak yorumlamaları yaptıktan ve rüyanızın mesajını anladıktan sonra hayatınıza geçirmeyi veya güncenize kaydetmeyi unutmayın. Rüyanız şimdiden hayrolsun... =) Ağustos 13, 2015 sirius tarafından düzenlendi Giriş uyarısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2007 sitigmata denilen olay düşünce o kadar yoğun oluyor ki vücutta kesilmemesine rağmen sanki bıçakla kesilmiş gibi yaralar oluşabiliyor.Bunun sebebi tamamen beynimiz. başka seçenekler de sunabilirim ama bence ilk dediğim daha olası. 2.olarak da başka bir ruhsal varlık yapmış olabilir. Yada bir majisyen vs. enerji yardımıyla yine ruhsal varlık gibi gerçekleştirmiş olabilir. rüyadayken kendin kesmiş olasılığın da var tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2007 sağolasın verdiğin bilgi için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sekilcocuk19 Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 nasıl oluyo bunlar yaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 daha geçen gece bende rüyamda ayağımı bir yere çarpıp o acıyla uyandım baktım ayağım mordu:)........ psikolojik olarak olmuştur demiştim, rimmon da dalga geçmişti:D gördünüz mü beyfendi oluyormuş işte:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2007 gece yürüyüpte kafanizi gözünüzü vurmus olmayin sakin ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2007 Gerçek ile rüya arasında ince bir çizgi vardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2007 sen seni bizden iyi biliyorsun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2007 ben hep ruyalarımda yüksek bir yerden düşüyor gibi oluyorum ucurum gibi yüksek yerlerden. Daha sonra tam yere carpınca uyanıyorum :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JaCk Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 bi de bazen rüyalarda gördüğüm bazı olaylar bir kaç gün sonra gerçekleşiyor. dejavu gibi bişe oluyo. mantıklı bi açıklaması var mı acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Bence o çizik daha önceden oluşmuştur.vegeta Sen derin uykudayken onun sızısını hissetmeye başlayınca rüyanda da onu görmüşsündür.Bana bir kere benzer bişey oldu.Bütün gece uykumda aynı gördüğüm tüm rüyalara aynı melodi eşlik ediyordu ben de huzursuz oluyordum.Uyandığımda aynı melodiyi hala duyuyodum bir baktım müzik kutusunun kapağı açılmış bütün gece çalmış. jack rüyada geleceği görebilmek mümkün.Sen öyle bişey de yaşıyor olabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 bu konuda hex'in görüşüne tamamen katılıyorum çok dğru.ikiside olabilir ama bencede bu tamemen düşünce gücü ile yapılmıştır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JaCk Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 ...jack rüyada geleceği görebilmek mümkün.Sen öyle bişey de yaşıyor olabilirsin. açıklama için teşekkürler:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 sen seni bizden iyi biliyorsun? bunu kimse sordun ayrıca bir arkadaş yüksekten düşünc euyandığını söylemiş,bu olay astral bedenin vücuda hızla girmesiyle olur,muhtemelen sıçrarsınız. Rüyada görülen bir olayın aynen gerçekleşmesi de mümkündür,hatta rüyada gördüğünüzü hatırlamıyorsanız buna dejavu dersiniz.Daha önce yaşadım ama ne zamandır hatırlamıyorum dersiniz.Halbuki bu olayı rüyanızda gördüğünüzden tekrar yaşıyormuşsunuz gibi olur.Rüyada görme de astral seyahat ile olur,paralel evrenlere yapılan yolculuk ile gerçekleşir.Gelecekte başına gelecek bir olayı uykunuzda görürsünüz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitehead Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 :ermm:peki ben gördüğüm rüyayı istediğim gibi yönetebilirsem naasılolur?böyle birşey yaşayan varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2007 2-3 defa senin söylediğin şeyi yaşadım wihethead.Şunu da belirteyim en son yaşadığım rüyada farkındalık olayı obsesif, cin veya astral bedenimin etkisiyle artık hangi adı veriyorsanız onun sayesinde oldu.Yine uykuya daldığımı sandığım bir zamanda üstümdeki ağırlığı hissetmeyi başladığım anda keşke şurda olsaydım diyerekten o yeri hayal etmeye başladım bir kaç saniye sonra düşündüğüm yerde buldum kendimi.Tabiki ondan sonra da istediğim herşeyi yapabiliyordum.Çok eylenceliydi.Umarım yardımcı olur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 1-Allah tarafından gelen rüyalar(Şeytani) 2-Şeytandan gelen rüyalar(Şeytani) 3-Nefis'ten gelen rüyalar(Nefsani) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 cok ruya gormem;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 elacaib allah tarafından gelen rüyalara şeytani yazmışsın bi yanlışlık mı var? anlamadım ben orayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest islamicihadipunk Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Bazen de çok bira içince rüyanda işediğini görüyorsun, bi bakıyosun altın sırılsıklam. Bence yara olayı da böyle oluyordur. Aslında farkına varıyorsun olayın ama rüya sanıyorsun.(dur yani) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Son zamanlarda farklı kişilerden hakkımda görülen rüyaları dinliyorum. Ama ne tesadüftür ki hepsi aynı bitiyor. Ölüyorum! 1. Geçen gün çok samimi bir arkadaşımın sevgilisi msnde üzgün bir ifadeyle "Nasılsın?" dedi. "İyiyim. Sen nasılsın?" dedim. "Seni rüyamda çok kötü gördüm." dedi. "Düşmüşüm ve kafamı yere çarpmışım. Sonrasında da ölmüşüm." Hayırdır dedik ve kapattık konuyu. 2.Az önce aramın bozuk olduğu bir arkadaşım "Msn engelimi kaldırır mısın?" dedi. Kaldırdım. "Uçurumun önündeymişim. "Rümeysa neden bana yardım etmedin?" demişim. Arkamda iki tane şeytanı simgeleyen(boynuzları olan) kız varmış. Uçurumdan atlamışım. Elimi tutmak istemiş, ama yetişememiş." Hayrola demek istiyorum ama pek de hayır gibi durmuyor... Yorumlarsanız sevinirim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 seni kaybetmekten korkuyor, seni kaybettiğine pişman... güzel haberse bu rüyalar sonucu ölmeyeceksin çünkü iki rüyadada ölüm gören simgesel şekilde ölüm görmüş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 seni kaybetmekten korkuyor, seni kaybettiğine pişman... güzel haberse bu rüyalar sonucu ölmeyeceksin çünkü iki rüyadada ölüm gören simgesel şekilde ölüm görmüş... Teşekkürler. Açıkçası görülen rüyanın bu biçimde yorumlanması çok hoşuma gitti diyebilirim. Zira bir an cidden korktum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 hayatında yanlış giden bir şeyler var sen ne olduğunu biliyorsun bilinçaltın seni uyarıyor sadece Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Rüyaları gören ben değilim:huh:Tanıdıklarım benim hakkımda rüyalar görüyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.