lmb33 Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2011 Konunun yeri burasımı bilmiyorum fakat direk olaya geçiyorum Geçenlerde anneannem beni çağırdı yanına gittim karnımda karıncalanma oldu daha sonra uzanmamı söyledi bana alaycı bir tavırla bakalım göbeğin yerindemi dedi ve o an baş parmağı ile olan bütün ağırlığını göbek bağıma bastır 5-10 saniye sonra anneannem bak tık tık göbeğin burda dedi aklıma ilk olarak karın çakrası geldi çünkü astral denemelerinde kalbin atması kalp çakrasından kaynaklı gibisinden bir yazı okumuştum anneannemin bastırdığı yerde karın çakrası bulunma ihtimali varmı yoksa sadece bir tesadüf mü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Tık tık derken? Damar mı attı? Anneannene bu ne demedin mi? Çakralar tık tık etmez, atardamardır o.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 karında 2 tane çakra var biri hemen midenin üzerindeki solar pleksus diğeri de göbek deliğinin 3-4 parmak altında kasık bölgesine yakındır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
purplewind Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Konunun yeri burasımı bilmiyorum fakat direk olaya geçiyorum Geçenlerde anneannem beni çağırdı yanına gittim karnımda karıncalanma oldu daha sonra uzanmamı söyledi bana alaycı bir tavırla bakalım göbeğin yerindemi dedi ve o an baş parmağı ile olan bütün ağırlığını göbek bağıma bastır 5-10 saniye sonra anneannem bak tık tık göbeğin burda dedi aklıma ilk olarak karın çakrası geldi çünkü astral denemelerinde kalbin atması kalp çakrasından kaynaklı gibisinden bir yazı okumuştum anneannemin bastırdığı yerde karın çakrası bulunma ihtimali varmı yoksa sadece bir tesadüf mü Halk arasında "Göbek Düşmesi" diye bilinir yaşadığın. Bizde de tedavisini anneannemiz yapardı. Çakralarla alakalı olduğunu sanmıyorum bu his karıncalanma değil ağrı gibi oluyor öyle anımsıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Halk arasında "Göbek Düşmesi" diye bilinir yaşadığın. Bizde de tedavisini anneannemiz yapardı. Çakralarla alakalı olduğunu sanmıyorum bu his karıncalanma değil ağrı gibi oluyor öyle anımsıyorum. üstünüze yaklaşık 20 k.g civarında bir ağırlığın göbek bölgenizden tek noktada bastırılması ve acı ile bi karıncalanma Tık tık derken? Damar mı attı? Anneannene bu ne demedin mi? Çakralar tık tık etmez, atardamardır o.. Hani Astral deneyimlerini yazanlar kalbim aşırı çarpıyor diyorlar ve onlara cevap olarak onun kalp çakrası olduğu ve onun attığı söyleniyor ya işte o tarz bi ses diyeyim ben size karında 2 tane çakra var biri hemen midenin üzerindeki solar pleksus diğeri de göbek deliğinin 3-4 parmak altında kasık bölgesine yakındır anneannemin bastırdığı yer göbek deliğimdi ve göbeğim biraz içe çöküldü 3 parmak civarında işte orda duydum sesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 zaten çakra öyle bastırmakla falan bir şey olmaz damardır o ya da kas seğirmesidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.