boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2011 (düzenlendi) [video=youtube;-oaHHrNQVrg]http://www.youtube.com/watch?v=-oaHHrNQVrg Wicked Game The world was on fire and no one could save me but you, It's strange what desire will make foolish people do. I never dreamed that i'd meet somebody like you I never dreamed that i'd lose somebody like you No, i don't want to fall in love, [this world is only gonna break your heart] No, i don't want to fall in love, [this world is only gonna break your heart] With you With you What a wicked game to play, To make me feel this way. What a wicked thing to do, To let me dream of you. What a wicked thing to say, You never felt this way. What a wicked thing to do, To make me dream of you ! And i don't want to fall in love, [this world is only gonna break your heart] No i don't want to fall in love, [this world is only gonna break your heart] With you The world was on fire and no one could save me but you, It's strange what desire will make foolish people do. I never dreamed that i'd love somebody like you I never dreamed that i'd lose somebody like you No i don't want to fall in love, [this world is only gonna break your heart No i don't want to fall in love, [this world is only gonna break your heart] With you With you Nobody loves no one Hain Oyun Dünya yanmaktaydi ve beni senden başkası kurtaramazdı Tutkunun aptal-budala insanlara yaptırdıkları ne garip Senin gibi biriyle karşılaşacağımı hiç hayal etmezdim Senin gibi birini kaybedeceğimi hiç hayal etmezdim Hayır, aşık olmak istemiyorum (Bu dünya sadece senin kalbini kıracak) Hayır, aşık olmak istemiyorum (Bu dünya sadece senin kalbini kıracak) Sana --- aşık olmak istemiyorum Beni böyle hissettirmek için oynanan ne haince bir oyun Seni hayal etmemi sağlamak ne haince bir şey Senin hiç böyle hissetmediğini söylemek ne haince bir şey Seni hayal etmemi sağlamak ne haince bir şey Hayır, aşık olmak istemiyorum (Bu dünya sadece senin kalbini kıracak) Hayır, aşık olmak istemiyoru) (Bu dünya sadece senin kalbini kıracak) Sana --- aşık olmak istemiyorum Kimse kimseyi sevmiyor [video=youtube;zanYf6c-DpA] Chris Isaak - Blue Hotel Blue Hotel, on a lonely highway, Blue Hotel, life don't work out my way. Blue Hotel, on a lonely highway, Blue Hotel, life don't work out my way. I wait alone each lonely night. Blue Hotel... Blue Hotel... Blue Hotel, every room is lonely, Blue Hotel, I was waiting only. The night is like her lonely dream. Blue Hotel... Blue Hotel... Blue Hotel, on a lonely highway, Blue Hotel, life don't work out my way. I wait alone each lonely night. Blue Hotel... Blue Hotel... Mavi Otel Mavi Otel , Yalnız bir karayolu üzerinde Mavi Otel, hayat benim bildiğim gibi işlemiyor Mavi Otel , Yalnız bir karayolu üzerinde Mavi Otel, hayat benim bildiğim gibi işlemiyor her yalnız gece, tek başıma bekliyorum Mavi Otel... Mavi Otel... Mavi Otel, bütün odalar yalnız Mavi Otel, sadece ben bekliyordum gece, onun yalnız rüyası gibi. Mavi Otel... Mavi Otel... Mavi Otel, Yalnız bir karayolu üzerinde Mavi Otel, hayat benim bildiğim gibi işlemiyor her yalnız gece, tek başıma bekliyorum " Mavi Otel... Mavi Otel... Şubat 10, 2012 Moonrise tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 yüz yılın şarkıları arasına girer . Ne sevgililerle dans edildi ne ayrılıklar yaşandı bu şarkıda . Istânblue diye bağırıyo sanki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 aynı şeyler diğer şarkida yazdıklarım için de geçerli . Bu otel nerede acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 aynı şeyler diğer şarkida yazdıklarım için de geçerli . Bu otel nerede acaba ? Ağzımın içinde gel :rofl: Ya sorma dün geceden beri bunu , Wicked Game bir de Gary Jules - Mad World dinlemekten bunalıma girdim Dur bunu da açayım ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 ''Nobody loves no one'' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 aaah ahh... bu şarkının ardından bir de one more cup of coffee dinleyince yerimden kalkacak gücü bulamazdım bee! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.