Amon35 Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sechil Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2006 çok iyi taktik yaa.. bunlar çamaşırı falan nasıl yıkıyo acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2006 yok arkadas yemem ben bunu hadi su ısıtıcısında makarna desen eyvallah da bu kadar da olmaz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
merth Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2006 bu kadar vahim bir ögrenci evi görmedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 ben böle bi öğrenci olmicam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cehennemindibi Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Arkadaslar ben bu uygulamayı cok denedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Öğrenci evinde aç kalınca bırak bunu..... neler icat edilmez ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 annem söz verdi bana o yemek yapcak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alankayae Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 CANIM ÇEKTİ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 ütününde kullanılmadığı yer yok yane sac ütüleyenler, tost yapanlar, karnı ağrıyınca karnına tutanlar, acıl kıyafet te kurumutma ıslemı yapmalar yani bu ütü aslında nerde kullanılıyodu unuttum ben ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 benim de canım çekti. Ne su ısıtıcısında makarna kaynatmak mı? Yumurta kaynatanını gördüm de, makarnasına daha rastlamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2006 Bi kere üni abilerin yanındaydım halı saha maçları var 3 saat sonra kadar abiler eşofmanı yıkadılar fön makinesi ile kurutmaya çalışıyorlar arada bi ısınıp soğutmak zorunda kalıyorlardı oda yetmedi diğer yandanda paçalarını ütü çekiyorlardı , eşofmana bi perma çekmedikleri kaldı (@falco x imzandaki resim görünmüyor ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 ben bunu kesin denerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Aman abi elindeki ütüdende olma tostdan olacağın gibi geçende zaten ütüyü düşürdüm yere rezistan gitmiş ütüde mefta tabi haliyle aklıma ilk gelen bundansonraki üni hayatımda nasıl tost yaparım oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
falco x Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 ALINTI(bolsoru @ 14 10 2006, 21:38 ) 18025[/snapback] Aman abi elindeki ütüdende olma tostdan olacağın gibi geçende zaten ütüyü düşürdüm yere rezistan gitmiş ütüde mefta tabi haliyle aklıma ilk gelen bundansonraki üni hayatımda nasıl tost yaparım oldu [/b] dikkat et kendine bi zarar verme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2006 yaratıcılıkta sınır tanımayan gençlik alkışlar size :clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Esther Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 alla allaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 öğrencilik işte:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vk_007 Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 Bi de türkler icat yapamaz derler:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 aç kalsam gayette yapar yerim yani konu bişiler yemekse sınır tanımıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aleimsema Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 çok şükür üniyi ailemin yanında okuyom ohhhh be eve geliyom ev sıcak yemek hazır aman hiç çekememm -------------------- çok şükür üniyi ailemin yanında okuyom ohhhh be eve geliyom ev sıcak yemek hazır aman hiç çekememm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.