Jump to content

Öğrenci evinde tost nasıl yapılır?

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

ütününde kullanılmadığı yer yok yane :) sac ütüleyenler, tost yapanlar, karnı ağrıyınca karnına tutanlar, acıl kıyafet te kurumutma ıslemı yapmalar yani bu ütü aslında nerde kullanılıyodu unuttum ben ya :):clapping:

Yanıtlama zamanı:

benim de canım çekti.

Ne su ısıtıcısında makarna kaynatmak mı? Yumurta kaynatanını gördüm de, makarnasına daha rastlamadım.

:biggrin:

Yanıtlama zamanı:

Bi kere üni abilerin yanındaydım halı saha maçları var 3 saat sonra kadar abiler eşofmanı yıkadılar fön makinesi ile kurutmaya çalışıyorlar arada bi ısınıp soğutmak zorunda kalıyorlardı oda yetmedi diğer yandanda paçalarını ütü çekiyorlardı , eşofmana bi perma çekmedikleri kaldı :biggrin:

(@falco x imzandaki resim görünmüyor :confused: )

Yanıtlama zamanı:

Aman abi elindeki ütüdende olma tostdan olacağın gibi geçende zaten ütüyü düşürdüm yere rezistan gitmiş ütüde mefta tabi haliyle aklıma ilk gelen bundansonraki üni hayatımda nasıl tost yaparım oldu :biggrin:

Yanıtlama zamanı:
ALINTI(bolsoru @ 14 10 2006, 21:38 ) 18025[/snapback]

Aman abi elindeki ütüdende olma tostdan olacağın gibi geçende zaten ütüyü düşürdüm yere rezistan gitmiş ütüde mefta tabi haliyle aklıma ilk gelen bundansonraki üni hayatımda nasıl tost yaparım oldu :biggrin:
[/b]

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

dikkat et kendine bi zarar verme :whistling:
Yanıtlama zamanı:

çok şükür üniyi ailemin yanında okuyom ohhhh be eve geliyom ev sıcak yemek hazır aman hiç çekememm

--------------------

:rofl:çok şükür üniyi ailemin yanında okuyom ohhhh be eve geliyom ev sıcak yemek hazır aman hiç çekememm

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...