theangelofdeath Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2008 http://i239.photobucket.com/albums/ff20/Master-Sayien/mad-world-gary-jules-v.jpg All around me are familiar faces Worn out places Worn out faces Bright and early for the daily races Going no where Going no where Their tears are filling up their glasses No expression No expression Hide my head I wanna drown my sorrow No tomorrow No tomorrow And I find it kind of funny I find it kind of sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had I find it hard to tell you I find it hard to take When people run in circles it's a very very Mad world Mad world Children waiting for the day they feel good Happy birthday Happy birthday And I feel the way that every child should Sit and listen Sit and listen Went to school and I was very nervous No one knew me No one knew me Hello teacher tell me what's my lesson Look right through me Look right through me And I find it kind of funny I find it kind of sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had I find it hard to tell you I find it hard to take When people run in circles its a very very Mad world Mad world Illogical world Mad world ------------------------------------ Etrafımda hep tanıdık yüzler, Yipranmış yerler, yıpranmış yüzler, Aydınlık ve erken bir gün yarışları için, Hiç bir yere gitmezler, Gözyaşları gözlüklerine dolar, İfade yok, ruhlar yok, Çevirdim kafamı, kederimde boğulmaya, Yarın yok, yarın yok, Bir tür eğlence buldum bunu, Bir tür keder, üzüntü, İçinde olduğum rüyalar, En iyileriydi, şimdiye kadar, Sana söylemek zordu bunu, Hem, üstlenmek zordu, Daireler içinde döner insanlar, Buradalar, Deli dünyada, deli dünyadalar, Çocuklar bekliyorlar güzel günleri, "Mutlu yıllar", "iyi ki doğdun", Her çocuk anlıyor, "oturup dinlemeyi", "Oturup dinlemeyi", Okula gittiüimde ürkektim, Kimse bilmedi beni, "- Öğretmenim, söyle bana ödevimi!" Gör beni, gör yüreğimi!" Bir tür eğlence buldum bunu, Bir tür keder, üzüntü, İçinde olduğum rüyalar, En iyileriydi, şimdiye kadar, Sana söylemek zordu bunu, Hem, üstlenmek zordu, Daireler içinde döner insanlar, Buradalar, Deli dünyada, deli dünyadalar http://i114.photobucket.com/albums/n278/Synyster_One/Gary_Jules-05-big.jpg 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Donnie Darko...İnsanı hayal dünyasına götüren bir film ve filmin en az film kadar güzel şarkısı. En sevdiğim dizesi şudur ; "The dreams in which I'm dying are the best I've ever had " Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Sakinleştirici gibi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 calmaya basladımı arka arkaya saymadan defalarca dinledigim hastası oldugum filmin hastası oldugum sarkısı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 All around me are familiar faces Etrafım tanıdık yüzlerle dolu Worn out places Eskimiş (yıpranmış) yerler... Worn out faces Eskimiş (yıpranmış) yüzler... Bright and early for the daily races Aydınlık ve erken bir gün yarışları için Going no where Hiçbir yere varamayan Going no where Hiçbir yere varamayan Their tears are filling up their glasses Gözyaşları gözlüklerinden aşağı süzülüyor No expression Hiç ifadesiz No expression Hiç ifadesiz Hide my head I wanna drown my sorrow Çevirdim kafamı kederimde boğulmaya... No tomorrow Yarın yok No tomorrow yarın yok And I find it kind of funny Bunu bir parça komik I find it kind of sad bir parça da üzücü buluyorum The dreams in which I'm dying are the best I've ever had İçinde öldüğüm rüyalar şu ana dek sahip olduğumun en iyisi... I find it hard to tell you Bunu söylemek zordu sana I find it hard to take Ama kabullenmek daha bir zor When people run in circles it's a very very Daireler içinde döner insanlar Mad world bu delirmiş dünyada Mad world deli dünya... Children waiting for the day they feel good çocuklar bekliyorlar güzel günleri Happy birthday "iyi ki doğdun" Happy birthday "iyi ki doğdun" And I feel the way that every child should Her bir çocuğun Sit and listen oturması ve dinlemesi gerektiğini hissediyorum Sit and listen oturup dinlemesini... Went to school and I was very nervous Okula gittiğimde ürkektim No one knew me Beni hiçkimse tanımıyordu No one knew me Beni hiçkimse tanımıyordu Hello teacher tell me what's my lesson "selam hocam,söyle bana ödevimi Look right through me gör beni Look right through me gör yüreğimi..." And I find it kind of funny Bir parça komik buluyorum bunu I find it kind of sad ve bir parça da üzücü... The dreams in which I'm dying are the best I've ever had içinde öldüğüm rüyalar şu ana dek sahip olduğumun en iyisi I find it hard to tell you Sana söylemek zor I find it hard to take kabullenmek de zor When people run in circles its a very very insanlar dairenin içinde dönüp dolaşırlar Mad world bu delirmiş dünyada... Mad world deli dünya... Illogical world mantıksız dünya Mad world delirmiş dünya... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Donnie Darko gibi muhteşem bir filmin muhteşem şarkısı... Uzun zaman oldu dinlemeyeli... Teşekkürler boynuzsuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 neden daha önce ben paylaşmadım diye kızdım paylaşman çok iyi olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.