Jump to content

Karneler nasıl ? :)

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Bildiğiniz üzere bu gün aldık karneleri.İçinizde karneyi çamaşır suyuyla değiştiren var mı? :D Veya çöpe atıp kaybettim ama hepsi beş diyen var mı? Peki sizin karneniniz nasıl?

Başlayayım full 5+taktir

Yanıtlama zamanı:

İnekleri buluşturalım sitesine falan mı geldim yanlışlıkla :D

Şaka şaka:) Karnesi iyi olan herkesi tebrik ediyorum:D

Benim de 1 zayıfım var :D (Geometriden nefret etmeye başladım:mad: )

Gerisi iyi diyelim.:D

Yanıtlama zamanı:

Ben Teşekkür aldım:D

Bi de bişey dicem yaa sizin karnelerinizin kağıtları da kalitesiz mi ? Valla bizimkiler böyle bu sene.A4 kağıdı gibi.Şaşurduuuum yani:ermm:

Yanıtlama zamanı:

Uff kim geometriyi dersten sayıyor ki:D Ben nefret etmeye başlamadım oldum olası prizmalardan nedense nefret ederim zaten :D

Yanıtlama zamanı:

:D Hayatımın en kötü notlarını aldım..

http://img212.imageshack.us/img212/7474/dsc00055kf0.jpg

http://img212.imageshack.us/my.php?image=dsc00055kf0.jpg

Yanıtlama zamanı:

Hepinize aferin. Wampirrella sen de üzülme. İlk dönemde olur böyle şeyler. Toparlarsın merak etme.

Yanıtlama zamanı:

Bu zamanların değerini bilin gençler-kendimi çok yaşlı hissettim ya:p-karneniz nasıl olursa olsun:)Bi zamanlar ben de takdir alırdım benim de 5'lerle dolu karnelerim oldu-yok ya olmadı tabi arada 5'ler de vardı tek tük- :rofl::D Şimdi ise daha 2.sınıfta olmama rağmen okulumun 5 yıla uzaması garanti gibi :(

Yanıtlama zamanı:

Trafik : 0

Din : 0

Beden Eğitimi : 0

diğerler bütün derslerim 4 veya 5. bu 0 lık dersler hep aynı günde ve ben o gün okula gitmem. cuma ları cumaya gidiyorum.

--------------------

Trafik : 0

Din : 0

Beden Eğitimi : 0

diğerler bütün derslerim 4 veya 5. bu 0 lık dersler hep aynı günde ve ben o gün okula gitmem. cuma ları cumaya gidiyorum.

Özürsüz Devamsızlık 18.5

Özürlü Devamsızlık 26 gün.

Yanıtlama zamanı:
ilk defa rekor kırdım.. 9 tane çubuğum oldu çok mutluyum xD

Başarılarının devamını dilerim mi desem ne desem bilemedim :blink: Maşallah :D

Yanıtlama zamanı:

İii Olan Herkese Benden Takdr Belgesi:D:D

Kotu Olanlarda Üzülmesin Onlarda Onurlarıyla Aldılar O Zayıfları:D:D

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...