boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2011 Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zHgyizquRmM Vay be ne dinlerdim orta okulda 1 Alıntı
Who Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Dinlemeyen yokdur sanırım zamanın hitiydi oyunlarda video clip efek müziklerinde full kullanılmışdı vay be :D Alıntı
serpentine Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Haha cidden herkes dinlemiştir herhalde. Coco Jambo'lar, Eiffel 65'ler ve daha bir çoğu tarihi eser olarak korunmalı Alıntı
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Yazar Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Haha cidden herkes dinlemiştir herhalde. Coco Jambo'lar, Eiffel 65'ler ve daha bir çoğu tarihi eser olarak korunmalı Hepsini dinliyorum hala hatta şu an Journey dinliyorum o derece Alıntı
hyoma Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Coolio'nun Gangster's Paradise'ına rast geldim bende bugün . . . . Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.