sabrina Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2011 Arkadaşlar uzun zamandır bu tür varlıklarla iletişim içerisindeyim.İstediğim için değil.Yani iletişim kurmak için hiç bir çabam olmadı.Sanki normal yaşamımı bir parçasıymış gibiler.Normal hayatımda olsalar da hala garipsiyorum.İki kere taciz girişimleri oldu.Uykumda.Ama bu olayların aşık olma ya da beğenme yönüyle olduğunu zannetmiyorum.Genelde sanki ben yokmuşum gibi davranıyorlar.Gölge şeklide belirli bir formları yok.Herhangi bir yerde olabiliyorlar.Mesela bu yazıyı yazarken elimi tutuyorlar şu an.Bir keresinde de ne erkek ne kadın sesi bana bunu isteyerek yapmıyoruz diye seslendi.bende önemli değil sonuçta iki tarafında hatası dedim.O sıralarda bu görme işinin benim yüzümde kaynaklandığını düşünürdüm.Ve onların hayatını dikizliyormuşum gibi hissetmek beni üzüyordu.Şu an hala anlamış değilim.Neden görüyorum onları, onların yaşamını?? Şunu da ekleyeyim auraları görebiliyorum yani bu tür şeyleri.Ve tahmin yeteneğim diğerlerine göre biraz daha iyi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Onlarla iletişim içindesin ; Bunlara bizim anlam vermemizi beklemesen daha mantıklı olur . En iyisi onlardan öğrenmek değil mi bu kadar rahat bir iletişimdeysen? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Açıkçası söyleyeceklerini sanmam.Sadece bu konuda isteyerek yapmıyoruz dediler.Yine de zorlamaya devam edicem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 boyut karmaşası yaşıyor olabilirsin . Kalıcı bir durum değil söylediğin gibi sana zararları dokunmuyor ise iki boyut arasında ki boşluğu hissediyorsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 (düzenlendi) Fakat çok uzun zamandır var. Onlar benden haberdar. Çok güzel yorumlar sağ olun ! Bunlar yüzünden hastaneye yatırıldım bile ve hala kimse yardımcı olmuyor. Haziran 12, 2011 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi ard arda atılan mesajlar birleştirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 birlik beraberlik olmadığı için bizde yanlış arayıştasın arkadaşım sana tavsiyem onları görmemezlikten gel yaşamına devam et.sana fiziki zararları dokunduğu anda bu konularda ehli insanlar var onlara ulaşıp sorunlarını anlatabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roZbeKiram Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 bu onerileri salla bence.kendi içine bak ne diyorsun kendi kendine ? Korkuyormusun geri çekilmen gerektiğini mi düşünüyorsun öyle yap yok üstüne mi gitmek istiyorsun üstüne git.Kurtuluş insanın kendi elindedir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Hafif bir iletişim içerisindeyiz şu an.bazı şeylerde yardımcı olmaya başladılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cinniyat Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Bu işin sonu bence kötü görünüyor . Dediğin gibi hastaneye yatmışsın. Bu varlıklar bizim düşünebileceğimizden çok daha zeki...Aklın alamaz. Tabiki insanlar en üstün varlıklardır ama bunu kaldırabilmen lazım. Bence bulunduğun ortamdaki ehli sadık kişilere danış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Haklısın.Bir dönem kafayı yeme raddesine gelmiştim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cinniyat Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Kendini kötü hissetmişsin baya. Dediğimi yap kesin sana bunu söyledim diye bu gece beni rahatsız ederler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 onların çok zeki oduğunu düşünmüyorum 5-10 yaş arası zekaya sahipler bence.bunun dışında ehli birine danış yardım iste bu arada ailenle beraber hareket etmeye çalış onlara güven altından kalkarsın kardeşim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 sömürülüyorum sanırım.enerjimi sömürüyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 onların çok zeki oduğunu düşünmüyorum 5-10 yaş arası zekaya sahipler bence. Neye dayanarak böyle düşünüyorsun ? Bu arada ChrisJudas halinden bu yaşadıklarından memnunmusun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Neden memnun olayım ki?Sürekli sizi dikizleyen varlıklar olsa ve hayal mi yoksa gerçekmi anlayamayıp sürekli düşünseniz bu hoşunuza gidermiydi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 O halde bunlara bir anlam aramak yerine bunlardan kurtulmaya çalışmak daha mantıklı değil mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Önce nedenini bulsam çözümüde bulmaya çalışırım elbet. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Enerjimi sömürüyorlar sanırım falan demişsin, eğer öyleyse bunun tek bir nedeni olabilir oda obsesyon gibi görünüyor.Bence obsesyon ile ilgili başlıkları bir incele derim, en azından birşeyler denemelisin bence.Bazı şeylerde "yardımcı" olmalarıda bana obsesyon şüphesini getirdi, eğer senden besleniyorlarsa gözüne girip kandırmak isteyip uyanmanı istemezler nede olsa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 emin olmadığım için yazmıştım.olabilir demiştim zaten.teşekkür ederim bir inceleyim.hacı hocaya da gitmek istemiyorum.hangisinin ne olduğu belli değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Haklısın hacı hoca işi sakat ne oldukları belli değil..Neyse umarım nedenini bulur ve kurtulursun bu durumdan geçmiş olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 http://www.gnoxis.com/musallat-varlik-obsesyon-nedir-1890.html Şuradan baktım da yaşadıklarıma uyuyor.Şimdi neler yapabileceğimize bakıp uzaklaştırmaya çalışmak gerek.Fikri olan var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiU Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 kusura bakmayın bilgisizliğimden soruyorum,bu varlıkları görmememiz için gözlerimizde Allah tarafından çekilmiş bir perde olduğu bilgisi yanlış mıdır? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dejavUSt Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 eminimki düzeleceksindir ....ama kendine şans tanı ve kendini onlardan üstün tut!!!!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 kusura bakmayın bilgisizliğimden soruyorum,bu varlıkları görmememiz için gözlerimizde Allah tarafından çekilmiş bir perde olduğu bilgisi yanlış mıdır? Evet İslam da buna inanılır. Ama yine de herkes için geçerli değildir bu. İslam da bile sana binlerce örnek verebilirim fakat Doğu ezoterizmine ait bilgilerin paylaşımı yasaktır. Herkes göremez zaten.Bu işlerle uğraşsan bile görebilmek için çeşitli ritüelleri gerçekleştirmek zorundasın. Ama bunun yanında kimisi de istemesiz şekilde doğuştan itibaren bu varlıkları görebilirler.Bunun açıklaması her zaman yoktur.Belki aileden geçen bir özellik belki de başka bir şey. eminimki düzeleceksindir ....ama kendine şans tanı ve kendini onlardan üstün tut!!!!!! Sadece sözde kendini üstün tutarsa-tutarsan çok büyük kayıplar yaşarsınız.Herhangi bir üstünlüğümüz yok fiziksel olarak.Tek üstünlüğümüz bilgidir.Bilgi eksik ise üstünlük taslamak kötü sonuçlar doğurur.Bunu eklemek gerekiyordu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 Her zaman diyorum eğer yeterince cesursanız bu varlıklar pekbirşey yapmıyorlar.Fiziksel olarak üstünlüğümüze gelince en azından onlar kadar çirkin değiliz ..Herneyse ..okuduğum 1 2 yoruma dayanarak yazıyorum bazılarınız bu varlıkların zekalarını hafife alabilirler.Normaldir.Bu kendine güveni gösterir.Bu kısmen doğrudur ama hepsi için geçerli değildir.Zira bazıları çok zeki olabildiği gibi safları da mevcut. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.