Jump to content

Üye Olmak İçin Kefalet Sistemi

Kefalet sistemi olsun mu ?  

17 üye oy kullandı

1. 1. Kefalet sistemi olsun mu ?

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Siye üyelik için kefalet sistemi öneriyorum...

Sizce olmalı mı ?

Gereksiz mi ?

Yanıtlama zamanı:

evet bencede kefalet sistemi olmalı...hatta forum üyeliği ücretli olmalı bence...bu forumun var olan kalitesini dahada yükseltir :)

Yanıtlama zamanı:

Bu sitenin bilgi paylaşımı için var olduğunu sanıyordum? Bir de bilgi paylaşmak ve almak için para mı vereceğiz? Unutun gitsin...

Yanıtlama zamanı:

Premium üyelik olsun Premium'u olmayanlar konuları görmek için 5 dakika beklesin ve cümleler tane tane açılsın :D

• Beğeni 1
Yanıtlama zamanı:
Premium üyelik olsun Premium'u olmayanlar konuları görmek için 5 dakika beklesin ve cümleler tane tane açılsın :D

oldu o zamaaan hadi dağılıyoruz :D

Yanıtlama zamanı:

site içinde ziyaret gene aynı oalcak ama ben 2 dk da üye olup

vay efendim ben cin gördüm

bana büyü yaptılar vs..

tarzı gereksiz konuların açılması önlenir ve kalite artar kefalet sistemiyle...

Yanıtlama zamanı:

Normal üyeler için konularda dakikada 1 cümle, Premium üyelere ise dakikada 500 cümle falan, nasıl olur? :D

Yanıtlama zamanı:

premium olmazda :D

önüne gelen üyeolmasın kefalet havuzuna başvuru bıraksın

üyelerden biri kefil olsun ilk bi kaç soruyu ona sorsun mesela

sonra muallakda kalan bi durum varsa kefil olan kişi yönlendirsin o tarz bişey benm anlatmak istediğim :)

Yanıtlama zamanı:

Bence kefil sistemi çok iyi bir fikir, en azından üye olunurken belirli bir form falan doldurulsada adminler modlar o forma göre onaylasa üyelikleri böylece içime cin kaçtı gibi şeyler yazanlardan kurtulabiliriz. :D

Yanıtlama zamanı:

Gnoxis türü bir site olmasada bu tür şeyler yapıpta kalite seviyesini koruyan tonla site var, bunda abartı bir yan yok bence..

Yanıtlama zamanı:

Senelerdir paranormal nedenlerle pek çok sıkıntı çektim.Tam da aha kendime göre bir site buldum dedim.İlk bir kaç konuya yorum atıp açıldım.Sonra derdimi paylaşıp yorum aldım.Eminim paralı ya da özel olsa bu kadar içten, samimi olmazdı.

Bırakın özelleştirmeyi.Güzelim site halka açık kalsın.

Yanıtlama zamanı:

Şöyle bi' 1-2 ay geçsin, içine cin kaçan arkadaşların açtıkları konuları bir gör sonra tekrar konuşalım. :D:p

Yanıtlama zamanı:

Bak şöyle düşün.Adam korkuyor ne yapıcağını bilemiyor.Çevresine anlatsa dalga geçerler.O da burda anlatıp fikir alıp rahatlamaya çalışıyor.

Yanıtlama zamanı:

Senin dediğin bambaşka birşey benim bahsettiğim ilgi çekelim havalı olalım ayaklarına atıp tutan kişilerin açtıkları konular, yazdıklarındanda belli oluyor zaten ne oldukları çoğunun.

Yanıtlama zamanı:

Bende acemice yazdım.Çünkü bunu hiç bir yerde paylaşmamıştım ve nasıl ifade edebileceğimi bilmiyordum.Bu yüzden acemice ve savsakça oldu...http://www.gnoxis.com/yasadigim-seylere-anlam-ariyorum-43905.html Burda okursan anlarsın...Bunun nedeni ilgi çekmek ya da komiklik olsun değil.Tamamiyle tecrübesizlik.Çoğu arkadaşta eminim tecrübesizlikten kaybediyordur.Buraya gelen ya da dışarıda, yaşadıklarına anlam arayan o kadar çok insan var ki...Tecrübesizliklerinden kaybediyor insanlar.Ve adam buraya gelip cesaret edip, beceriksizce paylaşımını yapıp sorusunu soruyor ve ne görüyor; ilgisizlik, dalga, alay... Ön yargı yapmamak lazım.

Yanıtlama zamanı:

Forumun paralı olması gibi bir durum yok boşa tartışma olur bu :) Konulara gelince.Herpimizin sınavları vs leri yeni bitti.Son 2-3 aydır da hekesin işi başından aşkıdı.Ama artık sıkıntımız kalmadı.Bir kaç hafta içinde özellikle paranormal bölümdeki konulara el atılıp bahsettiğiniz tarzdaki konular için de kalıcı bir çözüm getirilecek.

Yanıtlama zamanı:

Yanlış anlaşılma yarattıysam özür dilerim.Ben sadece ön yargılı davranmanın iyi bir şey olmadığını anlatmaya çalışmıştım.

Yanıtlama zamanı:

Demek istediğini çok iyi anladım senin, tecrübesizlik falan olabilir tabiki haklısın ama senin şu açtığın konu ile bahsettiğim konular arasında Dünya fark var, zaten o tür konulardan olsaydı nevermore ciddiye alıpta böyle birşey yazmazdı...Örnek vermek gerekirse aklıma son gelen şöyle bir başlık vardı mesela "Astral ile kilo verme" diye yok günde 3 kere yapıyorumda 5 kilo verdim falan gibi şeyler yazmış ki ne başlıklar var daha bu hafif kalır. :D

Yanıtlama zamanı:

Adam duymuştur bir yerden etkisinde kalıp vermiştir kiloyu.Sonra da paylaşmak istemiştir. :D

Ama harbi komikmiş. :D

Yanıtlama zamanı:
adminlerden kefalet sistemini araştırmalarını rica ediyorum :)

Bilmediğimize dair fikre nereden kapıldın ? Yani bunun sadecesenin aklına geldiğini mi düşünüyorsun ?

Misafir
Bu konu artık başka yanıtlara kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...