fcuk the life Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2007 http://youtube.com/watch?v=7esBzQRrI60 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Bu şarkı bir zamanlar beni intihara sürüklüyordu . . Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2007 acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yalnızlıklarımız.... sonbaharda katil oldu rüzgarlar, öldü tüm yapraklar.... teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 şahsen nefret ederim raptan açıkça sölemek gerekirse ama sagopa kajmer başka bişe yapıo ..evrensel bence kesinlikle! saygı duyuyom bu adama..ey7allah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2007 hayır bu rap deil bu sagopa kajmer lost:) bambaşka bişi ....pesimist tarz anlamlı sözler daha ne olabilir....tşk paylaşım için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Sagopa farklıdır o bambaşkadır.. saolun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 bu parca sagopanın ılk dınledıgım parcalarından bı tanesıdır ve cok hos bı parcadır içinde bir cok anlam gizli oldugunu dusunuyorum!sagdece yalnızlık degıl aynı zamanda kendıyle yuzleşmeye calısan pesimist bir insandan da bahsetmiyor! belki parca temel olarak bunları konu edınmıs olabılır ama parcaya bakılacak olursa daha cıkarılacak bır suru sonuc var (kendi fikrimdir) paylasım ıcın sagolasın hocam! tsk! saygı ve sevgılerıml!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 sende saol! öyledir çok derin yazar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2007 Çok sağol yaw mükemmel bir adam.Böyle adamlar beni rap e bağlıyor.Rap severken daha çok bağımlı oluyorum.En yakın zamanda bidaha Antalyaya gelsin.Süperrrr tekrar teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest AnunnaKi Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 Üfle güneşi sönsün için http://www.youtube.com/watch?v=nf90JCDoGWI(Şiddetle tavsiye ederim) Al birde burdan yak için http://www.youtube.com/watch?v=rcbvHsGPMg8(Şiddetle tavsiye ederim) Bir pesimistin göz yaşları Şarkıları sonuna kadar dinlerseniz daha güzel olacağını umuyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 Rock/Metal bölümünde vermişsin..Bpg verilmişti daha önce neyse saol paylaşım için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 Sago iyi bir mc dir ama bu rape giriyor Paylaşım için saol.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 Muhteşem bi Mc Harika bi Prodüktör Mükemmel bi Beatmaker Olağanüstü bi insan(...) Böyle insanlar tanıdıkça insanlığımla övünüyorum konu için tşk şarkıların hepsi birbirindne güsel tabikide Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2007 şok oldum sagopayı rock da görünce ii mi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest AnunnaKi Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 afedersiniz yanlış yere açmışım başlığı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Sevemedim gitti şu adamları. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 eline sağlık dostum harika paylaşım:) geçici bir dövmesin tanrı çizdi resmini topraklara zamanı gelince kazma küreklerle silineceksin!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2007 her şarkısını beğeniyorum her sözünde kendimi buluyorum... zaten imzamada onun sözünü koydum...eee büyük sevgi benimkisi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Mükemmellll Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 ferri kaçmış iki göz birbirine sarılmış iki titrek dudaktan ibaret suratım teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Yardımm çağırr,Kurtarır bedeni elbet birileri yarr..! Ben teşekkür ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Aa hayatımda gördüğüm en enteresan şiir dinletisi olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Teşekkürler West Forever sago! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Sago'nun yeni single parçasının klibi.. Old school olmuş hoş bi parça;) 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2007 Beat olarak güzel...Ama hiphopsal açıdan aşırı doygunluk şarkıyı daha çok '' klup'' tarzına çevrmiş..Eskisi küheylanın , 24 ün ,1 pesimist in gözyaşları nı söyleyen sago nerde şimdiki sago nerde...Eskisi sagoyu özledim...Bakalım bunu da pek beğenmesem de beatsel açıdan hoş bir parça... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.