Aikon Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2011 Bir akıl hastası bu resmi yapmış.Resim oldukça ünlü ama nedeni ne yapanın akıl hastası olması ne de nadir bir hastalığa yakalanmış olması.Resmi yapanın bir fobisi var psikiyatri profesörü onlara bu resmi gösteriyor; dikkatlice bakmalarını resimde hastanın fobisinin ne olduğuyla ilgili bir işaret olduğunu bunu bulmalarını söylüyor. Verdiği ipucu da şu: "Ayrıntılara takılmayın resmin bütününü görmeye çalışın. Eğer tüm cisimler kaldırılırsa resim neye benzer onu düşünün." http://img508.imageshack.us/img508/2343/psih07bbv3.jpg Profesörün dediğine göre cevaba yaklaşanlar varmış ama bulan daha yokmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melekim Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2011 entresan hiçliktenmi kokuyor acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2011 İlk esnada şu arka tarafda konuşan iki arkadaşın bulunduğu noktadan sağa doğru bakdığımda insan vücudunda sağ ve sol noobları ayıran bölüm geldi kısaca "popo" , dedim direk kadın vücudunu temsil ediyor sanırım der iken araştır araştır bu bilgiyi buldum . fobisinin adı heterophobia- karşı cins korkusu. Burada bir kadın vücudu görülüüyor (muş). Evin önündeki tepeler kadının göğüsü, en sağdaki atın olduğu yer kadının karın bölgesi, atların dönüş yaptığı viraj da kadının saçlarını temsil ediyormuş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2011 Ben göğüsleri gördüm ama bu gerçekten fazla basit ve mantığı da fazla yüzeysel. Basit internet forwardlarından birine benziyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2011 Kızak köpekleri yerine at kullanmış.. köpekten korkma ihtimali evleri göğüs olarak algılama ihtimalinden çok daha kuvvetli olsa gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2011 bende direk atları gördüm. köpekten korkuyo herhal bu amca Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2011 Walla hiç kadına benzetemedim.Sorun bende sanırsam resmin tümüne bakamıyorum.Birde bunu çizen adam akıl hastası ise tıpın bana karşılık gelen bir kelime bulması lazım :rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2011 "Ayrıntılara takılmayın resmin bütününü görmeye çalışın. Eğer tüm cisimler kaldırılırsa resim neye benzer onu düşünün." Bunu okuduktan sonra göğüsler fazla ortada olmuyor mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Airplanes Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Bence karanlıktan korkuyor. Çünkü karanlığı aydınlatmak için beyaz kullanmış .(kar ) ve tüm evlerin ışıkları açık. Onları kaldırsak geriye karanlık kalıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Libitina Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2011 ordaki evler akıl hastanesini temsil ediyor bence,hiç birinin kapısı yok:),atlar ve giden insanlar var ve onlara giderken bakan insanlar var özgür olmak istiyor, İyileşemeyeceğinden korkuyor,sürekli akıl hastanesinde kalmaktan korkuyor bence:blink: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Atlar çok gözüme takıldı..hepsi sıralı yanyana ilginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Böcek korkusu. Ya da gıdıklanma. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Kişinin fobisi karanlık. Nesneler hep "pozitif" enerji verecek beyaz ve ışıklı şeyler. Nesneler kaldırılırsa altta kar üstte siyah gökyüzü kalır. Ayrıca arkada gökyüzüne doğru uzanan spot ışıkları görülebilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sloan Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 bence yalnızlıktan korkuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 bence bu adamın fobisi insanlar insanlardan korkuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Bunun yanıtı verilmişti, bilmem doğru mu ama. Çizen kişinin korkusu yalnızlıktı galiba. Çizen kişi, kendisini sarı evlerde görüyor. Sarı evlerde de çoğu ışık sönük. Halbuki siyah evlerin hepsinde lamba yanıyor ve insanlar mutlu mutlu birbirleriyle konuşuyor. Siyah renkli evler, bu mutlu aile tablolarından uzak olduğunu simgeliyor. Sarı evdekiler de arabalara binmiş, bu güzel ortamı hızlı bir şekilde terk ediyorlar. Gerçi sarı evlerde de konuşan birkaç kişi var ama olsun. Bu sayfa daha önce aşağıdaki kelimeler ile arandı: popo çizen adamlar Koptum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Bütün cisimler ortadan kalktığında sadece bir tepe kalıyor bence yüksekten korkuyor da olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 bence karanlıktan yada yanlızlıktan korkuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yaz Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Kadın gözüküyor nesneler kaldırdığında.Karşı cins korkusu diyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2021 kurbağa olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.