Jump to content

Çektiğim Ufo videosu

vampir_kedi

Önerilen Mesajlar

Benziyor ama UFO mudur değil midir bilemiyorum çünkü aklımıza bile gelmeyecek şeyler olabiliyor bunlar. Önce ışık bağlanmış uçurtma olmadıklarından emin ol mesela :D Herhalde takip etmişsindir ışıkları göğe mi yükseldiler yoksa alçaldılar mı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2011 yılının 17 haziran gecesi henüz gelmedi, sabahı demek istedin heralde heyecandan.

aynen pardon 16 haziran gecesi oluyo :) ben gördüğümde gökyüzündelerdi alçaldıklarını veya yükseldiklerini görmedim..dümdüz ilerlediler ve sonra bulutun içine girip kayboldular

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu full HD görüntü için Tşkler :rofl: .Annen nasıl göremedi onu da anlamadım.O sıra senden farklı bir açıyla bakıyordu herhalde :D

Emeğine sağlık..

evde profesonel kamerada var ama o heyecanla anca telefonla çekebildim..Sesi kesmeliydim videodan ama beceremedim kusura bakmayın =)) Bu arada benim videoya çektiğim ufolar Güngörenden'de gözükmüş videoyuda buldum..http://www.haber365.com/Video/Gungoren_Semalarinda_Esrarengiz_Cisim/

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şöyle bir şey var ki klasik uzaylı şekli ( büyük kafa büyük siyah gözler vs.) bunları biz kendi hayal gücümüzle yarattık. Uzay gemileri de aynı şekilde,şekillerini biz kurguladık. Ama çektiğiniz şey gerçekten çok ilginç uçak desem hiç benzemiyor,geliyorlarsa uğrasınlar,otursunlar bakıp gitmek olur mu hiç.

Bir de aklıma bir şey takıldı bunlar dünyaya gelse bizden önce bu konularla ilgili kurumlar daha önce görüntülerdi diye düşünüyorum,basit bir olay değil sonuçta. Ama mükemmel bir teknolojileri varsa gizleniyorlardır belki,haha sabah sabah saçmaladım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...