vampir_kedi Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 17, 2011 17 haziran gecesi pencereden bakarken farkettim ve hemen telefonuma koşup çektim:) 3 tane kırmızı renkte parlak ışıkları olan ufo..kesinlikle fake diil orjinali telefonumda hala duruyor..http://www.youtube.com/watch?v=rvIk1xDUoiE&feature=channel_video_title Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Benziyor ama UFO mudur değil midir bilemiyorum çünkü aklımıza bile gelmeyecek şeyler olabiliyor bunlar. Önce ışık bağlanmış uçurtma olmadıklarından emin ol mesela Herhalde takip etmişsindir ışıkları göğe mi yükseldiler yoksa alçaldılar mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 bu 3 lüyü bende görmüştüm ama ışık yanıp sönüyordu yıldız kayması sandım geçen ramazandı sahur vaktine 1.5 saat falan vardı balkonda oturuyordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaRMaN Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 2011 yılının 17 haziran gecesi henüz gelmedi, sabahı demek istedin heralde heyecandan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 2011 yılının 17 haziran gecesi henüz gelmedi, sabahı demek istedin heralde heyecandan. aynen pardon 16 haziran gecesi oluyo ben gördüğümde gökyüzündelerdi alçaldıklarını veya yükseldiklerini görmedim..dümdüz ilerlediler ve sonra bulutun içine girip kayboldular Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deviler Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 videonun başında yıldız zannettim ama yavaş şekilde ve kordineli bir şekilde hareket ediyolar bu yavaşlıkta bitek helikopter harelet edebilir ama yaydığı ışık helikopterinkine benzemiyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lzp Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 denizlide güpegündüz aynısını bende gördüm... yavaş hareket ediyordu ve yuvarlıktı.. görüntüm yok ama o andan sonra ben inanıyorum ufo ziyaretlerine... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 son birkaç yıldır çok sık görülüyüolar zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mabolla_48 Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 dilek balonu olma ihtimali çok yüksek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 dilek balonu olma ihtimali çok yüksek. Sanırım dilek balonları bu kadar orantılı ve düz bi şekilde uçamaz ? =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Bu full HD görüntü için Tşkler .Annen nasıl göremedi onu da anlamadım.O sıra senden farklı bir açıyla bakıyordu herhalde Emeğine sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Bu full HD görüntü için Tşkler .Annen nasıl göremedi onu da anlamadım.O sıra senden farklı bir açıyla bakıyordu herhalde Emeğine sağlık.. evde profesonel kamerada var ama o heyecanla anca telefonla çekebildim..Sesi kesmeliydim videodan ama beceremedim kusura bakmayın =)) Bu arada benim videoya çektiğim ufolar Güngörenden'de gözükmüş videoyuda buldum..http://www.haber365.com/Video/Gungoren_Semalarinda_Esrarengiz_Cisim/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihilist71 Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Kardeş ben kırıkkaleden saat 22.00 sularında senin çektiginin tıpa tıp aynısı 4 tane cisim gördüm.Bİr birlerini takip eden aynı rotada giden parlak şeylerdi balon olma ihtimalini yüksek tutuyorum umarım uzaylılar gelmiştir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Silivri'de de aynı şekilde çekilmiş bir video var. Dilek feneri/Çin feneri olma ihtimali çok yüksek gibi geliyor. Rüzgar ile birlikte aynı rota üzerinde gidiyorlar gibi bir izlenim yaratıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KutlukKagan Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Kedidir kedi. Öyle olan her şey ufo olsaydı, bu gizemli bir şey olmazdı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 istanbul Sarıyer'de ve Silivri'de aynı cisimleri ayrı ayrı tarihlerde gözlemledim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Summertime Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Şöyle bir şey var ki klasik uzaylı şekli ( büyük kafa büyük siyah gözler vs.) bunları biz kendi hayal gücümüzle yarattık. Uzay gemileri de aynı şekilde,şekillerini biz kurguladık. Ama çektiğiniz şey gerçekten çok ilginç uçak desem hiç benzemiyor,geliyorlarsa uğrasınlar,otursunlar bakıp gitmek olur mu hiç. Bir de aklıma bir şey takıldı bunlar dünyaya gelse bizden önce bu konularla ilgili kurumlar daha önce görüntülerdi diye düşünüyorum,basit bir olay değil sonuçta. Ama mükemmel bir teknolojileri varsa gizleniyorlardır belki,haha sabah sabah saçmaladım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dxwr Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 bende görmüştüm bunları ama videoya çekmek aklıma gelmedi sadece izledim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahfer Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2012 Çektiğin görüntüyü, Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'ne gönderirsen, daha ayrıntılı bilgi edinebilir, belki çektiğin video; bir takım testlere tabi tutularak, gerçekliği veya yansıma olup olmadığı kesinleşebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.