sabrina Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2011 Merhaba arkadaşlar ben Su. Şifa denemeleri için dumanlı kuvars aldım ama emin olamıyorum... Bu konularda en iyi taş dumanlı kuvarsmı? Başka bilgisi olan varsa değiştiriceğim. Edit : Doğal Taş satan bir dükkanda çalıştığım için şanslıyım. Her şey elimin altında ve değiştirme imkanım var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Merhaba arkadaşlar ben Su. Şifa denemeleri için dumanlı kuvars aldım ama emin olamıyorum... Bu konularda en iyi taş dumanlı kuvarsmı? Başka bilgisi olan varsa değiştiriceğim. Edit : Doğal Taş satan bir dükkanda çalıştığım için şanslıyım. Her şey elimin altında ve değiştirme imkanım var. Şifa çalışmaları için kullanmak istiyorsan normal kuvarsı, ametisti ve yeşim taşını öneririm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Genelde bu iş için dumanlı kullanıldığını okumuştum bir kitapta.Ondan tercih ettim ama önerilerinizi almak istedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Genelde bu iş için dumanlı kullanıldığını okumuştum bir kitapta.Ondan tercih ettim ama önerilerinizi almak istedim. genel taşlardan bahsettim. Temel olarak en genel normal kuvars çalışmalarda kullanılır. Şifa vereceğin konuya göre kullanacağın taşlar değişebilir. Ayrıca Şifada kristaller genelde yardımcı olarka kullanılır ve her taşın kendine has kullanım alanı vardır. Eğer genel kullanacağım diyorsan normal kuvarsı özellikle tavsiye ederim. Bunun yanı sıra ametistte faydalıdır, enerji dönüşümlerini sağlar. Eğer kalp sorunları için ise ametist ve pembe kuvars kalp bölgesine takılarak ya da o bölgede bu taşlarla çalışma yapılarak kullanılır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Ametist radyasyonuda önlüyormuş.Ama haklısın genel olarak kuvars kullanılıyor haklısın.Ama normal kuvars görmedim.Kristal, pembe ya da dumanlı var.Ayrıca kalsedon, krizopras, sitrin, opal - ay taşı - falan var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Ametist radyasyonuda önlüyormuş.Ama haklısın genel olarak kuvars kullanılıyor haklısın.Ama normal kuvars görmedim.Kristal, pembe ya da dumanlı var.Ayrıca kalsedon, krizopras, sitrin, opal - ay taşı - falan var. kızlarağası hanı normal kuvars dolu zaten. Ayrıca hemen hemen doğal taş satan her mağazada kuvars bulunabilir. Dediğim gibi diğer taşlar amacına göre kullanılır mesela maddi konular veya solar pleksus çakrası için sitrin, sezgileri arttırmak, rüyaları netleştirmek ve büyüsel gücü arttırma açısından ay taşı, farkındalığı ve başarıyı arttırma için kalsedon vb. gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 kızlarağası hanında çalışıyorum zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 kızlarağasında işlenmemiş ametist var mı? kemeraltında bir kaç yer görmüştüm ama her gittiğimde kayboluyorum orada.. haftasonu gideceğim. önerebileceğiniz, güvenilir bir yer varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 kızlarağasında işlenmemiş ametist var mı? kemeraltında bir kaç yer görmüştüm ama her gittiğimde kayboluyorum orada.. haftasonu gideceğim. önerebileceğiniz, güvenilir bir yer varmı? Öyle mekan öneremem ama kaya parçası olarak almak en güzeli.İşlenmediğine emin olursun.Taş olarak alacaksan yüzeyi pürüzlü ve ağır olmalı. http://www.istikbal.com.tr/i/t/ametish/ametish-tas.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2014 Hafta sonu gittim aldım. Almak isteyen olursa kilosu 250tl imiş. kaya parçası olarak almadım güzelleri 400-500gr civarı çünkü. hava yağmurlu toprak çamur, bu yüzden odamda arındırılmayı bekliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.