Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 31, 2008 (düzenlendi) Elton John-Goodbye yellow brick road http://www.youtube.com/watch?v=U7wwZVB4yMI Elton John - Sorry Seems To Be The Hardest Word - 1976 Ocak 10, 2013 gizemystery tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aAxRL2n1tww&feature=related Bu Elton John'u bir türlü sevemedim ama bu şarkıya haksızlık edemem... Muhteşem... Sözleri; It's a human sign Bu insani bir işaret When things go wrong İşler yanlış gittiğinde When the scent of her lingers Onun varlığının kokusu And temptation's strong Ve çekiciliği çok güçlüyken Into the boundary Sınırına doğru Of each married man Her evli adamın Sweet deceit comes calling Tatlı ihanet çağrısı gelir And negativity lands Ve maalesef kazanır Cold cold heart Soğuk soğuk kalp Hard done by you Seninle bu hale geldi Some things look better baby Bazı şeyler daha iyi görünüyor Just passing through Sadece içinden geçip gidiyor And it's no sacrifice Ve bir kurban yok Just a simple word Sadece basit bir kelime It's two hearts living Yaşayan iki kalp In two separate worlds İki ayrı dünyada But it's no sacrifice Ama bir kurban yok No sacrifice Kurban yok It's no sacrifice at all Hiç kurban yok Mutual misunderstanding Karşılıklı anlaşmazlık After the fact Gerçekten sonra Sensitivity builds a prison Duyarlılık bir hapisane inşa etti In the final act Son sahnede We lose direction Yönümüzü kaybettik No stone unturned Çevrilmeyen taş yok No tears to damn you Seni lanetleyen yaşlar yok When jealousy burns Kıskançlık yaktığında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Bu siede aradığım herşeyi bulmayı çok seviyorum:thumbsup: teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 What I got to do to make you love me? Beni sevmeni sağlamak için ne yapmalıyım? What I got to do to make you care? Umursamanı sağlamak için ne yapmalıyım? What do I do when lightning strikes me? Şimşek beni çarptığı zaman ne yapayım? And I wake to find that you're not there? Ve uyanıp yanımda olmadığını gördüğüm zaman What I got to do to make you want me? Beni istemeni sağlamak için ne yapmalıyım? What I got to do to be heard? İşitilmek için ne yapmalıyım? What do I say when it's all over? Her şey bittiği zaman ne diyeyim? Sorry seems to be the hardest word. "Üzgünüm" en zor kelime gibi duruyor It's sad, so sad Bu üzücü, çok üzücü It's a sad, sad situation Bu üzücü, üzücü bir durum And it's getting more and more absurd Ve gitgide daha da acayipleşiyor It's sad, so sad Bu üzücü, çok üzücü Why can't we talk it over Neden bunu konuşarak halledemiyoruz Oh it seems to me that Oh bana öyle görünüyor ki Sorry seems to be the hardest word "Üzgünüm" en zor kelime gibi duruyor What do I do to make you want me? Beni istemeni sağlamak için ne yapayım? What I got to do to be heard? İşitilmek için ne yapmalıyım? What do I say when it's all over? Her şey bittiğinde ne diyeyim? Sorry seems to be the hardest word. "Üzgünüm" en zor kelime gibi duruyor It's sad, so sad Bu üzücü, çok üzücü It's a sad, sad situation Bu üzücü, üzücü bir durum And it's getting more and more absurd Ve gitgide daha da acayipleşiyor It's sad, so sad Bu üzücü, çok üzücü Why can't we talk it over Neden bunu konuşarak halledemiyoruz Oh it seems to me that Oh bana öyle görünüyor ki Sorry seems to be the hardest word "Üzgünüm" en zor kelime gibi duruyor Yeah. Sorry Evet. Üzgünüm What I got to do to make you love me? Beni sevmeni sağlamak için ne yapmalıyım? What I got to do to be heard? İşitilmek için ne yapmalıyım? What do I do when lightning strikes me? Şimşek beni çarptığı zaman ne yapayım? What have I got to do? Yapacak neyim var What have I got to do? Yapacak neyim var When sorry seems to be the hardest word "Üzgünüm" en zor kelime gibi durduğu zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.