Aikon Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2011 Beyler Buda Liseli Yorumu http://www.youtube.com/watch?v=0kbpNCmFuDA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Kocasını hapse mi atıyorlar? (not: artık telefondan video izleyebiliyorum, opera mini 4 ve üzeri video gösteriyormuş ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Ne olduğunu bende anlamadımda haykırarak istiyo kadın komiğime gitti 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Benim -müstakbel- karımı hapse atsalar ben de bağırırım :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Liseli versiyon çok hoş olmuş :D Manowar gençlik helal:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Suliet Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Hiç gülceğim yoktu Al beni laaaaan ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 töbe est işte kocasızlığın bünyeye etkileri .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 alınan son bilgilere göre videoda ki teyze ALBENİ reklamlarında oynicakmış (üzgünüm tutamadım kendimi ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Bende tutamadm şimdi gülmekten öleceğm Güzel espriydi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Diabolizer Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Liselilerin yaptıkları her işin içine metalcilik karıştırmalarına çok gülüyorum ya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Çok iyiymiş ahaha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 2. videoda 20 saniye görüntü 60 saniye credits var. Kadına da diyecek bir şey bulamadım. Evlendik Çalıyoruz! Evlilik çetesi çökertildi! Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı'nca evlenme vaadiyle vatandaşları dolandırdıkları belirlenen suç örgütü üyelerine yönelik olarak 20 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, bir süre önce Balıkesir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana gelen bir kavgaya karışan zanlıları takibe aldı. ‘Sandık’ adı verilen operasyon kapsamında takip edilen ve Ankara'dan Balıkesir'e geldiği belirlenen R.S, Plevne Mahallesi'ndeki bir evde, 60 yaşlarındaki bir şahısla pazarlık yaparken yakalandı. Örgütün elebaşı olduğu tahmin edilen R.S ile evdeki üç kadın gözaltına alındı. Evlenme vaadiyle kandırdıkları vatandaşları dolandırdıkları belirlenen suç örgütü üyelerine yönelik Balıkesir başta olmak üzere İstanbul, Ankara, Sakarya, Sinop, Samsun, Amasya, Tokat, Trabzon, Kırıkkale, Sivas, Ordu, Çorum, Nevşehir, Zonguldak, Kastamonu, Bartın, Antalya, Karabük ve Kahramanmaraş'ta eş zamanlı operasyon düzenlendi. Devam eden operasyonlar kapsamında şu ana kadar 15'i kadın olmak üzere 45'ten fazla kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Jandarma ekipleri, zanlıların erkeklerle para karşılığında evlendirdikleri kadınların eşlerinin güvenini kazandıktan sonra ziynet eşyaları ve hediyelerle suç örgütü üyelerine geri kaçtıklarını tespit etti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HarleyQuinn Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 manowar da iyi geldi duyunca:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaRMaN Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 tam ben yazıcaktım adramelech açıklamış olayı. al beni lannn!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Bayanın o yere baktığı anı, depar atmaya hazırlanırken, dişlerinin olmayışı çok sanatsal kılmış. Savaş fotoğrafları gibi, çekilse ne ödüller alırdı kim bilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Liseliler daha çok korku filmi yapmış gibiler:D Müzik tam zombi filmi müziği gibi:)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 teyzem azmış yaaa....hayrımıza gnoxis olarak hayırlı bi kısmet bulup evlendirelim şu kadını..hadi beyaz eşyaları benden... :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2011 Son vakitleri garibimin koca istemesi normal:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.