Who Oluşturma zamanı: Haziran 24, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 24, 2011 Ben haydara beye takacam haydar bey mehmet beye takacak mehmet bey bana takacak Takan takana Arkadaki gazeteciye dikkat insanın içi fesat olmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 ahahah bu haberi izlerken çok gülmüştüm : )))) ama yapamadılar üçgeni.. sadece aklımda oluşan şekille kaldım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Grup yapalım demeye dili varmıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 ciddi söylüyorum bu haberin gerçeğini çok ama çok merak ediyorum .Devamında adam ne diyor . Yani durup dururken birbirimize takacağız ne .ne takıyoruz .töbe est Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Grup yapalım demeye dili varmıyor. KOPTUMM :rofl Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 ciddi söylüyorum bu haberin gerçeğini çok ama çok merak ediyorum .Devamında adam ne diyor . Yani durup dururken birbirimize takacağız ne .ne takıyoruz .töbe est chp nin rozet takma töreni için yapılan konusmada cok ilginc bi konusmanın kesiti(imiş) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.