fortuneteller Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2007 Ne zaman uzak dursam gulumsemene Yokluga duser ruhum Uzakliginin ucurumlarina Daha kac yalvaris dussun dudaklarimdan Gelmene dair kac arzu sagnagi dokulsun ruhumdan Ben sevincleri erteledim Sen gelmeyince Hersey yarim Gel de tamamlansin umutlu bekleyislerim Ort ustumu sevdanla Gecenin issizligina terketme beni Dilime dusurme hasret sarkilarini Bekleyislerimi cemresiz birakma Karanliga fisiltini savur Ruzgarlarima bereket dussun Dinginlessin ozlemlerimdeki volkanlar Odamin duvarlarina sinen bu huzursuzluk Ve bu yilgin bakis Ah biliyorsun sen Yastigimin kokuna hasretinden Dudaklarimin kurakligi bundan Bundan tanriya isyanim Gel de gunahlara salma sevdami Ort ustumu umutlarinla Cennet duslerine uzak dusurme inancimi Kendimi arayislarin avuntusundan kec kere cektim kendimi Kac kere tovbe ettim aramaya Kac kere sorulari bitirdim usumda Senken butun buluslarim Ve sendeyken butun cevaplarim Simdi `yeniden` demenin zamani degil Sende bulmusken butun anlamlarini zamanin Oyleyse gel de kalmasin ne gecmis ne de gelecek zamanlar Aramak oyle agir ki Uzaklasma benden Ort ustumu varliginla Kaybolmuslugun atesine dusurme beni Sen sevdalimken Ve ustelik kollarimdaki sevismelerin cicegiyken Yetmezken ne sana verdiklerim Ne de senden aldiklarim Yasamin anlamina senden tohumlar serperken Uzaklasma dusuncelerimden Anlamsizligin cehennemine dusurme beni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2007 sen de bulmuşken bütün anlamlarını zamanın..... sen ve ben bi bütün gerisi boş diyesim geldi güzelmiş saolasın...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.