Wasteland Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2011 + Rep Sistemi Kısaca Konuyu Begendigimizi Bildirmek İçin Kullanilan Teşekkur Etme Butonu Bu Buton Kulandigimiz Zaman Pozitif Rep Verirken Alta Teşekkur Ederim Gibi Mesajlar Yaziyoruz Peki Bu Mesajlari Biri Bize Yazdiginda Yada Biri Bize Arti Rep Verdiginde Kim Arti Rep Verdigini Yada Mesaj Yazdigini Nasil Göre Bilirim Eskiden Görüyorduk Ama Suan Ben Göremiyorum Yardim Lütfen Nerden Bakmam Gerekiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Ayarlar kısmında çıkması lazım 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Sagul Kardesim Repini Aldin Buldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.