sabrina Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2011 Allahın taktiri elbet bir gün acı dolu ruhumuz huzura erecek.Erecek de nasıl erecek? İstediğiniz bir ölüm şekli var mı? diye sormak istemediğimden , nasıl ölmek istersiniz diye soruyu başlatayım arkadaşlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 uykumda yatağımda rahatça Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 boğularak... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 (düzenlendi) akşam saatlerinde müthiş bir şekilde sarhoş olmuşken bungee jumping yapmak ve o anda ip kopsun veya kalpten gideyim mesela .. ----------------------- Devrik oldu ama anlaşıldı eminim Temmuz 1, 2011 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi ard arda atılan mesajlar birleştirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 akşam saatlerinde müthiş bir şekilde sarhoş olmuşken bungee jumping yapmak ve o anda ip kopsun veya kalpten gideyim mesela .. o kadar yüksekten yere çakılmak korkunç su yani gece gece içimi açtın sende veya gülerken bir anda hık diye ölmek hayatımın en mutlu anı olsun mesela Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roZbeKiram Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2011 Arabayla giderken tren yolunda arabanın kendini kilitlemesini isterdim.Hiç kaçmaya çalışmazdım bakalım ölecek myiim diye bir oyun oynardım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2011 Gülmekten ölmek istemezdim ya öyle en keyifli anında hık mal gibi kalırım En iyisi ben uyurken öleyim acısız falan rahat.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2011 kızım denizi çok severim.boğulmak bence en güzel ölüm.denizin huzurlu sessizliğinde sonsuz bir uykuya yatmak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TahreS Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2011 Siz Hepiniz tren çaprsın boğulayım der ben ise şehit olmak isterdim dağda ölmek askerken şehit olup ölmek isterdim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodyMary Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2011 en mutlu anımda, tam mutluluğumun en üst seviyesinde ölmek isterdim. böyle buruk bi yarım kalmışlık duygusu falan da olmalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2011 dram insanı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NoDry Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Yanıma öldürdüğüm ruhları alarak cehenneme gitmek isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 henüz ölmeye karar vermedim! ihtiyacım olduğunda ölüm yanımda olacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 birden bire, aniden ölmek isterdim fakat istediğim her şeyi yaptıktan sonra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Siz Hepiniz tren çaprsın boğulayım der ben ise şehit olmak isterdim dağda ölmek askerken şehit olup ölmek isterdim... Şehit olmak iyi hoş da dağlarda ölmeyi hiç tavsiye etmem . En azından büyük bir savaşta falan ölmeyi tercih ederim. Yoksa o dağlarda kendini unutulmuş hissederken kör bir kurşuna kurban gitmek ı ıhh hiç, güzel olmayacaktır emin ol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackStone Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Kendimi bir pentagramın içinde öldürmek isterdim. Her şekilde olabilir boğazımı kesmek, kafama sıkmak, bileklerimi kesmek, zehirlenmek, gümüş bir bıçakla ölmek, kazıklara saplanarak ölmek, bağırsaklarımı binadan aşağıya sarkıtarak ölmek sonuçta 18m. Benden bu kadar daha güzel ölümler dileğiyle , ama ölmek istiyorsunuz sonrasını görmek için mi peki buna hazırmısınız veya hazırmıyız, dediklerimizin hangisini gerçekleştirebileceğiz ? Şeytanın ritüelleriyle yapılan ölüm isterim, Pentagram içinde kuzu kanı ve öküz kafası, Pagan yazıtları.... Bu kutsanmak oluyor (: der satanist olan çoluk çocuk, merakta etmiyorum değil yani (. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2011 sevdiklerimin gözlerine bakarak ölmek istiyorum şu an. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
anginny Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2011 şu anda öümü düşünemem daha önemli işlerim var benim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 [video=youtube;Qq-I4orlEhE]http://www.youtube.com/watch?v=Qq-I4orlEhE Aha böyle. Doğru dürüst yaşamayı beceremedik, bari doğru dürüst, istediğimiz gibi ölmeyi becerelim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jestem Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 donarak. sıcaak bir şekilde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Öpüşürken ölmek isterdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zexalon Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 paraşütle atlarken Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mervemaje Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 yanarak ölmek isterdim. alıstırma olur hem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 sevişirken (yanlış anlamayın. mutlu ölmek iyidir.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mervemaje Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2013 mutluluk anlayısı tabi. degisik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.