Who Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2011 Diğer adı ile "içimizde ki çocuk" değil mi mavi kuş,bizimle beraber cıvıldar,bizimle hüzünlenir,bizimle gülmez mi? Ya içinizdeki kuş'u öldürdüyseniz, suçlu kim öldüren mi? Ölmesine izin veren mi? (...) bir mavi kuş var yüreğimde çıkmaya can atan ama zekiyim, sadece geceleri izin veriyorum çıkmasına, herkes yattıktan sonra. orada olduğunu biliyorum, derim ona, kederlenme artık. sonra yerine koyarım yine ama hafifçe öter tamamen ölmesine de izin vermiyorum ve birlikte uyuyoruz gizli antlaşmamızla ve insanı ağlatacak kadar güzel, ama ben ağlamam, ya siz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 mavi kuş artık özgür! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 sanırım bende mavi kuşumu gizleyenlerdenim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2021 Mezar taşında çabalama yazıyormuş. Felsefesi ise aşırı niyetin arzunun gerçekleşmesine engel olabileceği şeklinde... Farklı meslek gruplarındaki insanların dönüp dolaşıp kendilerini ortak bir temanın etrafında bulmaları şaşırtıcı geliyor bana. Dünya tarihinde çok örneği var. Einstein der ya; asıl yaşam başkası için yaşanan yaşamdır, diye. Benzer bir cümleyi Konfüçyüs ve başka meslek gruplarındaki insanlardan da duymuştum. Aynı temada insanlar birbirlerinden bihaberken nasıl buluşabiliyor? Her fikrin, her sporun vs. bir seveni var dünyanın neresinde olursa olsunlar. İnsanlığın ortak aklı olarak adlandırmak mümkün mü acaba? Yine de insan bir temayı ilk keşfeden olmayı isterdi sanırım. Ben isterdim en azından. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.