sabrina Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2011 Hiç sevmediğim birini kendimden uzak tutmak için büyü arıyorum.Yarın öğleye kadar vaktim var ve eğer başaramazsam hayatım kayar.O derece. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 kanka şu linki vereyim sana http://www.gnoxis.com/size-rahatsizlik-veren-kisilerden-kurtulmak-icin-42759.html bak bakalım bi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 saolasın tam bana uygun buldun. sözler bile uygun. teşekkürler panpa. umarım kimse onu buzluktan çıkarmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 ben denedim bana uğurlu geldi büyünün mü marifeti bilemem ama yani sonuç güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Sevmediğin ve senden uzaklaşmasını istediğin kişiyi mavi bir pentegramın içinde düşün ve bu pentegramı suyun gücüyle uzaklaştırdığını düşün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 kesin işe yarar mı? =/ bana kesin lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 canım benim yani büyü bu tutup tutmayacağının ve nasıl bi sonuç çıkacağının garantisini veremeyiz.. herkes büyü yapabilseydi ortada sorun kalmazdı zaten di mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Sinirim bozuldu özür dilerim.Hayatıma müdahale etmemesi gereken insanlar hayatımı mahvedecek...Kortuğum için çaresiz kaldım.Son başvuracağım çaredir büyü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Ne kadar iyi odaklanırsan o kadar iyi yaparsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 babamın soyu kırım şamanlarına dayandığından mı bilmem yaptığım bu tür şeylerin ne kadar az odaklansamda gerçekleştiğini gördüm. bana sadece ısınabildiğim bir büyü lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Sitede araştır biraz bulursun mutlaka Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 mavi siyah bitane yazdı...güzel gözüküyor ama buzlukk biraz sıkıntı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Artık onun içinde bişey yapamayız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Sitede kara büyü uygulamalarının paylaşımı yasak olduğu için yazamıyorum ama eğer ingilizcen var ise voodoo - hoodoo büyü kitaplarını inceleyebilirsin.Yok o kadar da nefret etmiyorum o kişiden diyorsan , 1. sayfada önerilen büyüyü deneyebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 buzluktan çıkarınca büyü mü bozuluyor onu pek anlamadım ama olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 buzluktan çıkarınca büyü mü bozuluyor onu pek anlamadım ama olsun. Nevermore cevap versin buna daha doğru olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 o kişi annanem. sadece uzaklaştırmak yeter.hayatıma müdahale etmesin yeter. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 o zaman sana kolay gelsin daha ziyade anlayışlı olması için olan büyülere bakmalısın bu durumda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 kadın deli ! annemin başına zamanında balta dayayıp dedeme eğer öldür dersen öldürcem diyen bir insan o.teyzem nişanlısıyla gezdi diye bıçaklayan biri. anlayış mı? o da ne? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 sende son güne kadar ne bekledin Allahını seversen yarına kadar sürem var diyorsunnn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 bugün aradı çünküü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 eh o zaman sana kolay gelsin kankaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 =/ saol.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 paylaştığım mavi siyahin linkini verdiği çalışma işinize yarayacaktır boynuzsuzun dediği gibi bazı konuları yazmiyoruz ama istediğiniz daha farklı birşey ise yardımcı olabilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.