neyimben Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2011 Elele kadın dergisinin temmuz sayısı metal kutu içerisinde klasik tarot hediye ediyor.İsteyenler,merağı olanlar kaçırmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Summertime Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 elele mi elle mi :S elele yi duymadım da merak ettim :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neyimben Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 elle değil elele Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Summertime Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 benzerlik şaşırttı beni teşekkürler Ben de moda dergisi ve tarot ne alaka olmuştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Severus9 Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Bu dergiyi bu zamanlarda bulabiliriz dimi ? yani 1-2 güne kalkmaz inş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neyimben Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 hayır temmuz ayı süresince bulabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 benzerlik şaşırttı beni teşekkürler Ben de moda dergisi ve tarot ne alaka olmuştum elele de moda dergisi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Summertime Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 elele de moda dergisi. Öyle mi? Takip etmediğim için,varlığından bile haberim yoktu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Severus9 Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Gittim aldım baktım gördüm Araştırıyorum Tarot'u öğrenme sürecindeyim İyi forumlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
negrita Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Bir türlü bulmadım yorum kitapçığı da veriyormuş.Sırf kartlar için alıcam kaliteli mi? Yani dergi 7 tl sonucta kalitesiz birşeyse paranın üstüne koyup başka kaliteli birşeyler alayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bjk Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 dergiyi aldım.. değer almaya bence.. ben birbirinden farklı iki tarot destesi almıştım.. benim aldıklarım çok az farklı ama çok daha fazla para vermiştim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
negrita Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Yorumun için teşekkürler bjk umarım yarın dergiyi bulabilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Reklam falan var mı arkadaşlar dergi ismi yazıyor mu kutusunda ya da kartlarda? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Reklam falan var mı arkadaşlar dergi ismi yazıyor mu kutusunda ya da kartlarda? reklam varsa kartların üzerinde kesinlikle alınmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
negrita Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Reklam falan var mı arkadaşlar dergi ismi yazıyor mu kutusunda ya da kartlarda? Olmaz mı yaa hepsinin arkasınd elele yazıyor.Elele bakcakmışız tarota:D ama olsun kartlar çok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 peh ne işe yarar o zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 niye ne fark ederki ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Reklamlı kartlar :D üstüne bant çekdim sorun olmaz demi :P "olay geyiğe döner ve boynuzsuz konuyu kilitler" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Karizmayı bozar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
negrita Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 çokk iyi bir yorumcunun gerçekten karizmasını bozabilir:D ama yeni başlayanlar için ideal adı lazım değil baş harfi ben:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astromik Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 süpermiş walla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 tarot kartlarından korkuyordum ama reklam varsa üzerinde lanetlenmem herhalde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Ben de aldım ya o reklamlı minik kartlardan . Biraz öğrenmek için almıştım zaten. Hemen gelin hacılar size bi fal bakam diyecek halim yok sonuçta . Bu arada tabiki denedim ve sonuçta gayet mantıklı açılımlar çıktı. Hani mesela yakında ölecek miyim diye sorup açınca kader kartı(kelt haçı yöntemindeki 10. kart) olarak ölüm kartı ters gelmişti . Yüreğime su serpti adeta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 kartların hepsi destede düz duruyor onları karıştırırken bi döndürücez ters gelsin diye.. bugün aldığım gibi kuzenime bakmaya çalıştım el kitapçığıyla oluo be Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.