KorzayK Oluşturma zamanı: Temmuz 4, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 4, 2011 Cam bükmekten ve tekniğinden bahsedicem. Metal bükmek kadar çok fazla duyulmasada aslında metal bükmekten çok daha kolay. 1 yıl öncesine kadar sadece metal ile uğraşıyordum fakat Ankara'da tanıdığım birisinin (Adını vermek istemiyorum) bana öğrettiği teknikle Cam bükmeyede ilgim arttı. Yine bu tekniğede düzenli olarak çalışmanız gerekmekte. 2 Haftalık çalışma sonucunda başarabileceğinize garanti veriyorum. Teknik: - İlk olarak elinize bir bardak alın. Kadeh olursa çok daha kolay olur. - Kadehin ince kısmından baş parmağınızla ve işaret parmagınızla tutun. - Şimdi imajinasyondan bahsedicem: Hayal edeceğiniz şey, baş parmağınızın camın içinden geçip işaret parmağınıza değdiğini düşünün. Isı gibi bir şey düşünmeyin. Sadece o ince kısmın olmadığını yani parmaklarınızın arasında hiç bir şey olmdığını ve parmaklarınızın birbirine değdiğini düşünün. Fazla bastırmayın cama. - İmajinasyona devam ettiğiniz süre içinde mavi bir renk oluşacaktır tuttuğunuz yerde. Bu mavi renk yavaş yavaş koyulaşıcak. Koyulaştıkçada bükülmeye başlayacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Summertime Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Bu konu forumda vardı sanki ama emin değilim :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KorzayK Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Ama bu kendi teknigim (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Çok güzel. Deneyip sonuçları paylaşacağım herkesle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 sabah deneyeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KorzayK Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Ben Başarılı Sonuc aldım 2 hafta iiçinde video ekleyeceim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Başkabir yerde daha paylaşmışsın bunu altına da alıntı yazmışsın ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KorzayK Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Link alabilirmiym ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 ben vereyim linki http://www.facebook.com/note.php?note_id=167198243348020 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KorzayK Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Farkkettiysen sonunda Korzay Koçak yazıyor. Farkındamısın bilmiorum o sayfanın yöneticisi benmiyim ? Omu benden alıntı yapmış bi düşünsene (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 yazan sensin ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KorzayK Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 yaza ben oldugumu nerden cıkarıosun Sayfanın adminlerine bakmak hiçmi aklına gelmiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 burada, yazdiginin aynısı var altında da alıntı yazıyor. neyse zaten onlarca siteye yazmışsınız şu videolari gorelim :-) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 imaje etmek aslinda kişiye has birşeydir herkesin hayal gucu farkılıdır imaje etme teknigide hayal gucuyle gelişir ve en kolay teknigi kendiniz bulursunuz mesela elinizden ateş cıkdıgını dusunurseniz bu bazilarina daha kolay gele bilir bu paylasimin sana ayit oldugunu biliyorum guzel paylasim saygılar ama yinede ben cam bukecek olsam birtane fırın alirdim daha basit daha kolay Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KorzayK Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Sonunda beni anlayan biri cıktı (: Teşekkürler Wasteland. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.