Jump to content

Astral Seyehat İle İlgili

rido1997

Önerilen Mesajlar

Merhaba,arkadaşlar bugün ilk defa astral seyehat denedim 20 30 dk önce şimdi ilk önce yumuşak yastığa uzandım ve sadece kasıldığımı düşündüm daha sonra karnımda inanılmaz bir kasılma hissi başladı daha sonra biraz ayakalrım ve kollarım uyuştu daha sonra kalbimde innılmaz çarpıntı başladı bu sırada gözlerim kapalıydı tabi ondan sonra gözlerim kendi kendine açılmaya çalıştı ama bir yerde okumustum hemen kapatacakmısız kapattım daha sonra gri renk gibi bir renk gördüm siyah bir hani windows media playerde şekiller oluyor onun siyahını gördüm daha sonra çok kasıldıgım için nefes almakta zorlandım sesli bir şekilde nefes almaya başladım ve doğal olarak dikkatim gittti beyaz yerde teknik olarak şeyi kullandım beni snaki iki kişi kollarımdan iki kişi bacaklarımdan yukarı çekmeye başlıyor böyle dedim karnım biraz yukarı doğru yükseldi ama birşey olmadı. acaba şimdi ilk güne göre iyimi ve sizce sabah denesem yine böyle olurmu yada çıkabilirmiyim şimdiden cevap verecek herkeze teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sitede astral seyahate ilişkin birçok başlık mevcut. Bence öncelikle gerçekten bunu deneyimlemek isteyip istemediğinize karar vermeli, sonrasında araştırma yapmalısınız. Yazdıklarınızdan astral seyahat yapabilmek için uğraş verdiğiniz ve bu sırada sürekli düşündüğünüz ve kendinizi zorladığınız hissine kapıldım. Oysa okuduğum bilgilerde kişinin meditasyon halinde olması, düşüncelere kapılmaması gerekiyor. Nefes özellikle meditasyonda ele alınan önemli bir konu... Demek istediğim öncelikle meditasyon ve çakralar üzerine çalışmanız daha olumlu sonuç almanızı sağlayacaktır. (En azından bana tavsiye edilen ve bana da okudukça doğru gelen buydu).

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Peki teşekükrler yani yaptıklarım kendimi çok zorlayarakmı oldu ?

Birde sizce astrali gecemi denemek iyi diyelim ben gece saat 3 de ansızın uyandım ve hani çok uykunuz olur yastığa koyarsınız ve 5 dakika daha dersiniz (aynı küçük yiğenimin kalk bize gidiyoruz dediğimde ben kimseye gitmek istemiyorum ben uyumak istiyorum dediği gibi bir durumdayken) olsak ozaman denesek daha başarılı olurmuyuz yada çıkarmıyız ? yada sabahmı daha iyi mesela ben vücudum alışmış her gün sabah 6 da mutlaka ama mutlaka uyanıyorum bu saat niyeyse şaşmıyor arkadaş sabahın 6sında otamatik uyanıyorum ve bilincim yarı şekilde oluyor hatta geceleri bazen 4de falan uyanmış oluyorum ve evin salonunda kendi kendime dönüyor oluyorum ve ne yapıyorum ben diyorum ve ben astrale çıktıktan sonra en çokkk marsa yada aya falan gitmek istiyorum bu mümkünmüdür ve diyelimki ilk denememde çıktım ve kendi bedenimden uzak bir yere gittim diyelim aramızda 3 metre var ve diyelim 5 dakika geçti hala bedenime dönmedim ben şimdi ilk denememde aya yada marsa gitmeyi düşünsem ve gitsem ilk astralim olduğu için tehlikeli olabilirmi ? biraz uzun yazdım ama herkeze çok teşekkür ediyorum şimdiden.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

rido1997 Astral Seyahat heh çıktım bitti herşey değil tabiki. Astral bedenine alışman bile zaman alıcak . Birde ilk denemede çıkılıcağını zannetmiyorum. Bende uzun zamandır uğraştığım bir konu fakat daha deneyimim yok diyebilirim. Basit gibi görünsede uzun yıllarını vericeğin bir konu bu. Yine hazırım diyosan bir çok bilgi dolu metni saatlerce okuman gerekicek önceden bilgi herzaman iyidir. Ay , Mars uzun deneyimlerden sonra.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Peki onlarada cevap veriyim.

Astral Seyahat için en verimli saatler sabah uyandığınızdadır. Çünkü kafanız hiçbir şeyle ilgili değil bomboş vaziyettedir. Birşey düşünmezsiniz bile. O an denerseniz başarıya ulaşacağınıza inanıyorum.

İlk Astral Seyahat'iniz zaten çok fazla sürmeyecektir tahmini olarak 5-6 saniye sonra bedeninize dönüş yapacaksınız. Bunun nedeni de heycan-korku vs. gibi duyguların ön plana çıkmasıdır. Siz ne kadar korkmuyorum desenizde Korkacaksınız . Heyecanlanacaksınız.

Ay , Mars vs. gidimleri içinde gümüş kordonunuzun gevşek hale gelmesiyle olur. Gümüş kordonda ancak deneyimlerle gevşiyebilir.

Herhangi bir tehlike olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sitede yazılan teknikler yada başkayerde yazanlar ilk çalışmalar için bir hayli havada kalır ..

Bu konu hakkında o kadar çok yazdım ki aslında tekrarlamak bile anlamsız geliyor.. Astral projeksiyon için ön hazırlık şart.. Okudum Deneyim olmaz .. günlrce haftalarca meditasyon yapmanız nefes çalışmaları yapmanız gerek .Çakralarınızı açar ve perhiz ile devam ederseniz harika :=)

....

Ve elbet astral projeksiyonda yaşayacağınızani duygu değişikliklerrinin drumu etkilememesini de öğrenmiş olmalısınız ..

En uygun saat dilimi sabah saatleri olsada sizin biyolojik saatinizzaman içerisinde kendini bulacaktır ..Kasılma ve diger yaşadığınız fiziki değişiklikler normal..

Sitede mevcut olmayan sorulara açığım :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Valla şimdi forumdan okuduklarım kadarı ile benim ilk günümde yaptıklarımı çoğunlukla 4.5 denemede yapmış olanları gördüm galiba bendede bir yetenek var :) birde önceki sorumu tekrarlayım astral esnasındayken biri gelse beni uyandırsa kötü bir durum olurmu ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

rido1997 kardeş aslında sorduğun bütün soruların cevabı sitemizde mevcut. Bir araştır sonra aklına takılan soru olursa sorarsın :)

Ani olarak astral beden geri dönmesi gerekir fiziki bedendeki duygularına enerji için. O anda hızlı bir şekilde kalkarsın. Ani hareketler bunlar takma kafana :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Teşekkür ediyorum umarım bir gün gerçekleştiririm Astrali ve birde Astral seyehat çıkış sırasında tam o beyaz ışığı gördüğüm yerde ip taktiğini yada başka bir taktik uyguladığımda diyelimki yükselmeye başladığımı hissettim o sırada ne yapacagım ? sizi çok yordum umarım kızmıyorsunuzdur :(

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sitede yazılan teknikler yada başkayerde yazanlar ilk çalışmalar için bir hayli havada kalır ..

Bu konu hakkında o kadar çok yazdım ki aslında tekrarlamak bile anlamsız geliyor.. Astral projeksiyon için ön hazırlık şart.. Okudum Deneyim olmaz .. günlrce haftalarca meditasyon yapmanız nefes çalışmaları yapmanız gerek .Çakralarınızı açar ve perhiz ile devam ederseniz harika :=)

....

Ve elbet astral projeksiyonda yaşayacağınızani duygu değişikliklerrinin drumu etkilememesini de öğrenmiş olmalısınız ..

En uygun saat dilimi sabah saatleri olsada sizin biyolojik saatinizzaman içerisinde kendini bulacaktır ..Kasılma ve diger yaşadığınız fiziki değişiklikler normal..

Sitede mevcut olmayan sorulara açığım :)

sayın nevermore ,

Benim meditasyon yapacak bir odam evim kısaca bir çevrem yok eğer meditasyonun amacı rahatlamak ise farklı yollara başvurabilir miyiz ?

Sitede bulunmayan sorulara gelince normal istemli olan kaslar istemsiz şekilde hareket ediyor bende nasıl desem mesela o beyin kandırma aşamasında ayağım kendi kendine sağa sola dönüyor

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Astral projeksiyonun sağlıklı gerçekleşmesi için çıkış anının da sağlıklı olması gerek . Bu olmadığında sıkça karşılaştığımız çıkamadim yada çıktım ama hemen döndüm vücudum kasıldı vs vs gibi sorunlar meydana gelir . Eterik bedenden ayrılma işlemini gerçekleştiren astral bedenimizdir . Bu yüzden dengeyi korumalı ve tüm katmanlara hakim olmak için zihnimizi tanımalıyiz ki bunun en kestirme yolu meditasyondur .

http://www.gnoxis.com/beden-disi-deneyimlerde-korkuyu-yenmek-35669-2.html#post490722 'deki posttan alıntıdır. (İzninle nevermore :))

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sayın nevermore ,

Benim meditasyon yapacak bir odam evim kısaca bir çevrem yok eğer meditasyonun amacı rahatlamak ise farklı yollara başvurabilir miyiz ?

Meditasyonu sessiz bir odada bir objeye odaklanarak ta yapılabilir biliyorum ben. Meditasyon yapmak istiyosan bunu yaparsın ;)

Benim fikrime göre...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Anladımki bende sabah 0 dikkat oluyor :) az önce denedim hiç konsantrasyon olamadım düşünmeye çalıştım ama o sırada resmen uykudan ölüyordum doğal olarak hiç bir belirti çıkmadı sadece ayaklarımda ve kollarımda karıncalanma oldu devamı gelmedi ama öğlen yine deneyeceğim yarın sabahda deneyeceğim eğer sabahları yine bugünki gibi olursa hep öğlen deneyeceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

az önce yine denedim astral seyehatı bu sefer dünkinden daha çok yaklaştım vücudum resmen hissetmiyordum karıncalanmıştı tüm vücudum sonra kendimi yukarıya çektiklerini haya etmeye başladım ve her nefes aldığımda daha hızlı çekitklerin düşünmeye başladım ama çıkış gerçekleşmedi kollarım ve ayaklarım kendi kendine oynamıştı ama çıkış gerçekleşmedi ama hiç bir zaman yılmayacağım astrali her gün mutlaka 1 kerede olsa deneyeceğim ve başaracağım buna inanıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...