Lighthouse Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2007 (düzenlendi) Nisan 8, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 gorunmez kalemler vardi hatiliyorsunuzdur belki yazdiginizda gozukmuyordu ama ozel isigini tutunca gorebiliyordunuz yazilari onun gibi birsey hatta aynisi oda ayni bu sekilde parliyordu zaten isikda tutuyorlar resimlerde farkedersiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cre3p Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 fosforlu boyalar türkiyede kullanılmaya başlandımı bir fikrim yok ama çok pahalı oldugunu biliyorum bu boyaların. Eğer böle bir döve düşünürseniz sadece fosfor olarak yaptırmayın irenç oluyor uç kesim yada her hangi belirgin yerlere fosfor attırmanızı tavsiye ederim =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2007 ben de istiyom.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bonibon Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 Aa çok hoş bence:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 ya neresi hoş arkadaşım ben zaten dövmeyi sevmem birde fosforlusu çıkmış saçam sanki insan vücudu degilde resim yapragı gibi geliyor dövme yaptıranlar bana hem bikere dinimizcede günah yani..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweetywitch Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2007 dinimizce günah oldugu cıkmıs gidiyo ve ben bunu anlayamıyorum kesinlikle, bende de dovme var, ve asla da abdest gecmedıgını dusunmuyorum , dovmenın ustunde tuyde cıkıyor bu ne demek oluyo o derı bolgesı olmemıs oluyo olmeyınce noluyo abdest yanı su derının altına ulasabılıyo bu nedemek oluyo abdestınız tutuyo oldu abıjım o zaman sac boyamakta gunah olsun ne farkı var od a boya u da boya gayette estetık bı kere hıh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.