fairytale Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2010 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Tell me where you're goin Bana nereye gittiğini söyle What is going wrong Yanlış giden ne I felt you leavin Gittiğini hissettim Before you'd even gone Daha sen gitmeden bile önce And hold me now Ve şimdi sarıl bana Or never ever, ever hold me again Yoksa bir daha asla, bir daha asla sarılma bana No more talk Daha fazla konuşma Can take me away from this pain I'm in İçinde olduğum bu acıdan kurtarabilir misin beni Pain I'm in İçinde olduğum acıdan See the moonlight shininBak ayışığı parlıyor On your window pane pencerende See it leave you Seni terk ettiğini görüyorsun As faithful as it came Geldiği kadar içtenlikle Please yourself Kendini memnun et So you don't have to be afraid Korkmana gerek yok Make amends Telafi edersin Or carry on another way Yada bir başka şekilde devam edersin Another way Bir başka şekilde Tell me what you were thinkin Bana ne düşündüğünü anlat To treat somebody so Birine böyle davranınca The care he took Onun gösterdiği ilgi The lengths to which he'd go Gidebileceği mesafeler Coals are hot Kömür sıcaktır To walk across without your shoes Ayakkabıların ayağında olmadan üstünde yürümek için But in the end Ama sonunda Know that you have nothin' to lose Biliyorsun ki kaybedecek hiçbirseyin yok Nothin' to lose Kaybedecek hiçbirşeyin yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 sözleri çok güzeldir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Offf sözleri mükemel pişti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2011 http://img860.imageshack.us/img860/4940/theblackkeys.jpg Blues-Rock ikilisi The Black Keys vokalist ve gitarist Dan Auerbach ile davulcu Patrick Carney tarafından 2001 yılında Akron Ohio’da kuruldu. Soul ve funk elementlerini rock formlarıyla ustaca birleştirdikleri ve Auerbach’ ın blues vokaliyle şekil verdiği soundlarıyla hazırladıkları ilk albümleri “The Big Come Up” 2002 yılında yayınlandı. Kendilerine has soundları ve albümlerinin başarısı sayesinde dikkatleri çekmeyi başaran grup aynı yılın sonunda Fat Possum ile kontrat imzaladı. Aynı gün içerisinde ve 14 saatlik zorlu bir çalışma süreci sonunda kaydını tamamladıkları ikinci albümleri “Thickfreakness” ı 2003 yılında piyasaya süren The Black Keys, Sleater-Kinney ile birlikte bir Kuzey Amerika turnesi gerçekleştirdi. Yılın en iyilerinden birisi olarak gösterilen üçüncü The Black Keys albümü “Rubber Factory” 2004 yılında yayınlandı. 2005 yılında piyasaya sürülen “Chulahoma” EP’si ve sonraki yıl yayınladıkları “Magic Potion” albümlerinin ardından iki yıl sessiz kalan grup, Ike Turner ile birlikte çalıştıkları ve Billboard 200 listesinde 14 numaraya kadar yükseldikleri “Attack & Release”i 2008 yılında yayınladı. Konser kayıtlarını biraraya topladıkları DVD’lerini de aynı yıl piyasaya süren The Black Keys’in vokalisti Dan Auerbach ilk solo albümü “Keep it Hid”i 2009 yılında piyasaya çıkardı. Muhteşem ikili diyorum ben onlara 2 kişi bukadar mükemmel bi müzik ortaya çıkarıyor ee daha nolsun http://img339.imageshack.us/img339/6376/theblackkeys1.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2011 bir kaç şarkılarını dinledim hoşuma gitti teşekkürler bilgilendirme için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2011 bu ikiliyi severim özellikle the lengths parçasından bıkamıyorum birtürlü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2011 bunlarda sağlam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2011 The Black Keys - Unknown Brother http://www.youtube.com/watch?v=lezxvDqRk8s 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.