KorzayK Oluşturma zamanı: Temmuz 6, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 6, 2011 (düzenlendi) İyi günler . Diğer tekniklerim gibi buda bana(Korzay) ait. Adım adım anlatıcam. Bunu yaparken çok rahat bi yerde olun. Hiç bir şey düşünmeyin gibi sözler söylemeyeceğim. Çünkü siz istemesenizde mutlaka zihniniz düşünceler üretir. Bu yüzden kendinizi bir şey düşünmemek için kasmayın. ------------------------------------------------------------------------ 1-) Önünüze bi cisim alın. 0 hareket ettirmek istiyorsanız bi almnyum alın ve biraz top şekline getirip önünüze koyun. 2-) Ellerinizi birbirine sürtün biraz. (Psi-ball oluşturmak için çakra açma tekniğim) 3-) Ellerinizi cisme doğrultmayın ilk başta. Sadece harket ettiğini düşünün. Ama tek bi yöne hareket ettiğini düşünün. Yani sağa gitmesini istiyorsanız sağa. Sola istiyorsanız sola. Yada ileri geri. 4-) 2 dk fln düşünmeye devam edin. 5-) Elinizde psiball oluşturun biraz. Ve parmağınızın ucuyla cisme dokunun bi kez. 6-) İçinizden geriye doğru "4,3,2,1 ve hareket" yada buna benzer bi telkinde bulunun. 7-) Hafif bi kıprıdama olucaktır. Kıpırdama dikkatinizi dağıtmasın ve devam edin. 8-) Devam ederseniz 3 cm yada 4 cm hareket edecektir. ---------------------------------------------------------------------------- Bu tekniği günde en az 5 dk fln deneyin arkadaşlar. Video : http://www.dailymotion.com/video/xht020_orzay-kocak-cisim-hareket-ettirme-kapaly-kap-telekinesis_tech Not: Video hakkında "sahte" gibi yorum yapabilecekler için söylüyorum, -Aliminyum folyoyu mıknatıs çekmez. Aliminyum folyonun içinin boş olduğunu videoda en az 5 kez gösterdim. -Kapalı kapta çektiğim için hava , ip v.b. etmenler yok. -Tekniği düzenli uyguladığınız takdirde bu seviyeye gelebileceğinizi düşünüyorum. Şubat 25, 2012 boogee tarafından düzenlendi Video site uzerinden izlenebilecek hale getirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 kardes guzel olmus.bırde videodaki calan müziğin ismini öğrenebilirmiyim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Summertime Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Evet alüminyumu mıknatıs çekmez. Peki biz başlangıç seviyesindeyiz,-kendi adıma konuşuyorum- hareket ettirmesi daha zor bir şeyi hareket ettirebiliyor musunuz taş,bardak vs? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 kardes guzel olmus.bırde videodaki calan müziğin ismini öğrenebilirmiyim? Led zeppelin / stairway to heaven .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2011 ilginç ve güzel bir paylaşım azmin zaferi diyebilirim ... devamını dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Led zeppelin / stairway to heaven .. Teşekkür ettim nevermore Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beykoz34 Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Video yu izledim ve hemen işe koyuldum. Almnyum yerine sadece romanımdan bi sayfa yırttım. onu ufaltıp top haline getirdim. 10 saniye saga gittigini düşündüm. elllerimi ısıtıp işe koyuldum. saga gittigini düşündügüm anda kagıt parcam kıpırdadı. heyecandan gözlerim yaşardı. Teşekkürler paylaşımın için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2011 neye inanırsan onu başarırsın çünki başarmamak için bir sebep yok o kafamızın içinde taşıdığımız şeyin neler yapabileceğini hayal bile edemeyiz onun sayesindde bedendende çıkar fiziksel şeyleride hareket ettirir ne istersek yaparız herşey inanç meselesi diye düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zedebi Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2012 ben kaç kere denedim ama yapamadım. neden olabilir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AmenrA Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2012 Elektriklenme ile alakalı olabilir mi bu durum? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2012 aklıma kyle xynin 2 .sezonundaki adam baylinle olan haraket etirme sahnesi geldi o.O Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2012 Bu Teknik en uygun ve Geçerli bir teknik... Gerçekten güzel.. benDe ilk başta böyle başlamıştım... Bir arkadaşta bunun haricinde daha ağır cisimler hareket ettirebilirmisin diye sormuştu.. evet Hareket ettirebilirsin ama çalışman gerekiyor.. Sağlam bir odaklanma olması lazım... Meditasyon tekniğiyle bunu geliştirebilirsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AmorFati Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2012 Bir ara bende deneyim cidden doğru düzğün anlatılan konulardan biri... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Malt Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2012 Şöyle bir durumda var; mesela o alüminyum parçasını hareket ettirmeye yönelik odaklandığımızda aklımıza onu yerleştirdiğimiz için olmasa bile bir anlık öyle görmüş olabiliriz zihnin oyunları bir bakıma diye düşünüyordum yazıyı okuduğumda fakat videoyu izleyince haliyle anladım. Her şey konsantre ve odakta bitiyor esasında. Emeğine sağlık güzel paylaşımdı, teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyppo Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 kısa ve öz bir anlatım olmuş. beğendim, deneyeceğim. teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 BUNU YAPARKEN NE DUSUNUYORSUN BEN BI TURLU BECEREMEDIM bırkeresınde bırısı bana bunları yapamıyoprsan bı arac kullan demısdı asa felan gıbı dogrumu sence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kaplank Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 kardeşim 0 hareket deşimşsin o ne oluo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Ben de bir şey anlatıcam ben öğretmen lisesinde okumuştum orda staj yaptık lise 3'te ilkokullarda. neyse bitane küçük çocuk vardı gittikerimizden birinde. Kalemi ellemeden döndürüyordu ileri geri getiriyordu artık hani peygamber diye çocuğa secde edicektik sonra öğrendik kendi kendine üflüyormuş fakat çocuk sürekli yaptığından çaktırmıyor yani artık:D video da bir üfleme olasılığı var mıdır? Olay aynıdır demiyorum sadece hani yapanı net tanıyor musunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheCraft Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 ya deniyorum sadece başıma ağrı giriyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Near N Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 biraz kıpırdadı ve sanki çok azda olsa ileri gitti ilkez hareket ettirdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2015 Vayy be yıllar ne çabuk geçiyor bu konuyu açan adam şimdi mentalist takılıp kendine youtube kanalı açmış... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2015 Vayy be yıllar ne çabuk geçiyor bu konuyu açan adam şimdi mentalist takılıp kendine youtube kanalı açmış... Abi seni seviyom ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2015 Abi seni seviyom ya Duygularımız karşılıklı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saviora Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2015 Bende seni seviyom kedim gibisin ))D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DarkBlue123 Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Arkadaşım çakra açma diyorsun o yaptığın şey avcunu ısıtıyor ve o ısı sayesinde hareket ediyor o aluminyum burda zihninle değil fizik kurallarınla bişey yapıyorsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.