KorzayK Oluşturma zamanı: Temmuz 6, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 6, 2011 ------Teknik------ - Yatağınıza yatın ve rahatlayın. Başınızı ovabilirsiniz hatta bi kaç dakika. - Ellerinizi vucudunuzun üstüne koymayın. - Ve gözlerinizi kapatın. Kapattıktan sonra yüzünüze su döküldüğünü düşünün. Doğal olarak kalkmak istersiniz su döküldüğünde. Kalkmak isteyin. Yani kalkmaya çalışır gibi olun ama vucudunuzu kesinlikle hareket ettirmeyin. - Bu şekilde düşünmye devam edin bir kaç dakika ve belli bir süre sonra beyniniz uyuşmaya başlayacak. Bu esnada kendinizi serbest bırakın ve uykuya dalar gibi rahat olun. - Çıtırdama yada çınlama gibi bi ses duyabilirsiniz. Duymayadabilirsiniz. Eğer duyarsanız hisli geçiş, duymazsanız farkında olmadan astrale çıkmış olacaksınızdır. Arasında hiç bir fark yok. İkiside aynı aslında. Ama hisli geçişte astrale çıktığınızın farkına varıyorsunuz ve kendi bedeninizi görmeniz olağan. - Çıktıktan sonra panik yapmayın. Zaten herşey size çok normal gelecektir. - Geri dönmek için TOTEMinizi kullanabilirsiniz. TOTEMiniz yoksa sarsıntı yada yüksekten atlama gibi geri dönmeye yardımcı faktorleri kullanabilirsiniz. ----------------- Kolay Gelsin.. Korzay.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rido1997 Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Tekniğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum işe yarar umarım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KorzayK Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Teşekkürler (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rido1997 Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2011 Birde özel mesaj attım bakarmısınız ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Denedim tekniğinizi ve ilk denememdi . Çok ürktüm birden bire bir üşüme geldi vücuduma başım döndü bi ara nefes alıp vermediğimi hissettim ne olduğunu anlamadım . Sizce bu normal mi .s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DryCold Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Astral e çıkarken etik dünyaya geçme gibi bi olay varmı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Astral e çıkarken etik dünyaya geçme gibi bi olay varmı ? Etik dünya derken neyi kastettiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DryCold Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 şöyle bir arkadaşım söyledi astrale çıkarken çok farklı bir boyut gibi aşırı parlak renkler siyah ve beyaz çok yoğunmuş parazite benzer şeyler fln varmış.Ben de pek anlamadım dediğini o yüzlen sormak istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 şöyle bir arkadaşım söyledi astrale çıkarken çok farklı bir boyut gibi aşırı parlak renkler siyah ve beyaz çok yoğunmuş parazite benzer şeyler fln varmış.Ben de pek anlamadım dediğini o yüzlen sormak istedim Kastettiğin şey diğer alemlere boyutlara geçmekse inisiye eğitimi alman gerekiyor sanırım.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.