AkuJuk Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2011 Merhaba siteye yeni katıldım herkese merhaba bu konulara ilgili biriyim başımdan uzun süredir geçen olayları anlatmak istiyorum. Bu konulara ilgiliyim ama herhangi bir denemem olmadı psi-wheel dışnda. Öncelikle çok uzun zamandır tuhaf hissediyorum yani bir transtaymışım gibi sanki beni birisi yönetiyormuş gibi. bakışlarım konuşmam anlatamıyorum kusuruma bakmayın ama bu çok bunaltıcı birşey yani bazen olduğum yerde duruyorum öyle kalıyorum hiçbir düşünce yokmuş gibi düşünmek ve hareket etmek istiyorum ama olmuyor yani herhangi bir yerdeyken birisyle konuşurken ben sanki başka bir bilinçteymişim gibi ve benim vücudumda başka birisi varmış gibi tamamen tuhaf bir şey bu. Kısaca dediklerim, yaptıklarım bana ait değil. Bu sorunumun bir kısmıydı. çoğu zaman çevremdeki ışıklar sönükleşiyor hani göz kırpıyor derler ya onun gibi bazen çıtırtılar geliyor hatta 2-3 kez kendi odamda ki ışık çıtırtıyla sönmüştü ampül yanmıştı sanırım o akşam öylece oturuyordum. dediğim gibi ya sürekli bunlar bana rast geliyor. ya da yalnız değilim. belki başka sebepleri vardır.kim bilir. ben gece oturmayı severim. ama odamda tv, bilgisayar, vs var bunlar geceleri garip sesler çıkartıyorlar yani çıtırtılar ama birkaç kez değil sürekli ard arda kapalılar ama sesler geliyor ne olduğunu bilemiyorum. Ve tam karşımda dolap var kapağının hareket ettiğine şahit oldum ve o gece bildiğim tüm duaları okuduğumu hatırlıyorum.Gerçekten özellikle karanlıkta etrafa bakarken bunların olması ürkütüyor tabi ki. Ama gerçekten bir dolabın kapağı nasıl olurda kendiliğinden açılıp sonra gürültülü bi şekilde kapanabilir?. Yorumlarınızı bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Airplanes Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Korkulacak bir şey yok bence bilgisayarın ve telefizyonun ses çıkarması normal. Diğer sanki beni başkası yönetiyormuş gibi dediğin ise sanki sen kendini öyle yapıyormuşsun gibi geldi bana, bilinç ile ilgili bir şey bana göre. Yine dolabın açılmasının da başka tür bir şey ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Tabi bunlar benim düşüncelerim ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Ampül ışık bilgisayar gibi şeyler evin elektrik tesisatındaki bir sorundan kaynaklanıyor olabilir.Bende neler neler oluyor ama paranormal açıdan bakmıyorum olaya hemen.Onun dışında diğer yaşadıklarından bir paranormal anlam çıkartabilmek pek mümkün değil.Karanlığa karşı özel bir korkun varsa eğer psikolojik olarak etkisinde kalıyorsun bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Böle Durumlarda öncelıkle Bir doktora gıdın Belkıde Şizofreni başlangıcıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
anginny Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 tv bilgisayar gibi şeylerde bende sesler duyuyorum ama çıtırtı değil daha çok çınlama gibi doktora da gittim bir şey yok dedi. ama ben pek aldırış etmiyorum. bence üstüne fazla düşünme benimkiler çok eskiden beri var ama seninkiler yeniymiş belki üstüne düşmezsen geçer . dolap kapağıyla ilgili hiçbir fikrim yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.