fhr Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2011 insanlara fal ya da medyum luk yaparken isim verebilen insanlar olduğu söyleniyor. bu tür insanlar doğru mu? doğruysa birine gitmek istiyorum. önerisi olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
negrita Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 cinler aracılığı ile bakan falcılar isim verebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 doğruluğundan emin değilim ama veremezler diye düşünüyorum burda okumustum sanırım hicbir varlığın gelecegi bilemez diye birşey bu yazı doğruysa falcılar isim veremez sadece değişken olarak fal bakabılırler yanı bu olayı olması yüksek gibi ama yinede falcılarda kesin birşey diyemez diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 evet fal bakarken isim verebilen insanlar var ama burda medyum falcı vs. tavsiyesi vermek yasak.zaten öyle her söylenene inanmayın çoğu sahtekar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Gerekli cevap black_sabbath tarafından verilmiş..... 7. İçeriği olmayan veya anlamsız zayıf içerikler ile konu açmamaya özen gösterilmelidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar