neilyoung Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2011 bu konuda deneyimli kişilerden öğrenmek istediğim; meditasyon ve enerji çalışmaları sırasında yaşadığım çarpıntı, baş dönmesi vs... gibi rahatsız edici astral projeksiyon belirtileri yaşamamanın bir yöntemi var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rido1997 Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Onlar asıl astrale çıkmak için gerekenler onları yaşayamazsanız çıkış gerçekleşmez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 bir süre sonra hafifler :-) herkesin verdiği tepki farklı bir sağlık sorunun yok değilmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neilyoung Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 hayır yok. yalnız şöyle bir durum var ben herhangi bir çıkış yaşamak için yapmıyorum bu çalışmaları. Yani çıkış yaşamak istemiyorum fakat bir süre sonra tam rahatlamış dinginleşmişken kendiliğinden böyle bir durum içerisinde buluyorum kendimi. Önceleri seyrekken bu durum son zamanlarda çalışmalarımın tadını kaçırır bir duruma getirdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 cakralariniz tıkalı olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neilyoung Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 düzenli köklenme çalışması ve çakra dengeleme yapıyorum. bu durumlar söz konusu olduğundan beri ayrıca kök ve kalp çakralarımı güçlendirmek için de enerji çalışmaları yaptım. anladığım kadarıyla bu belirtilerden kurtulmak için bilinen bir yöntem yok? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Çalışmanı engelleyecek kadar çok mu şiddetli oluyor bu belirtiler ? Hadi diğerleri neysede çarpıntı çok mu şiddetli ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neilyoung Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 bu şiddeti "rahatsızlık" verecek şeklinde nitelendirmek daha açıklayıcı olur diye düşünüyorum. bu rahatsızlıkta dinginliğimin ve konsantrasyonumun dağılmasına neden oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Hmm anladım.Alışmaktan başka bir çözümü yok gibi gözüküyor, umarım bir çaresini bulabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.